2777
2789
عنوان

خانواده بد

303 بازدید | 14 پست

خانمها سعی کنید عروس از خانواده خوب بگیرید.خانواده ای که بی سر و پا باشند و مثلا تو اجتماع وجهه خوبی نداشته باشن بعدا همه آشفتگیهاشونو میارن تو خونتون.مثل عروس ما.خانواده خوبی ندارن.مدام در حال سوک زدن و آشوب به پا کردنه .برادرمو میندازه به جون خانوادم که ارثمو بدین از الان.کلا بی تربیت.خدا نصیب هیچکی نکنه.گاهی وقتها فکر می کنم شاید لیاقت این داداشم همین بوده.چی بگم

بنظرم مشکل از برادرته زن تااین حد نفوذ نداره رو شوهرش 🤔

وقتی برادرم با زنشه خود برادرم شروع میکنه ور ور ور ور تفرقه و فتنه گری.ولی وقتی برادرم تنهاست هیچی نمی گه و ارومه.حالا مشکل از کیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زنداداش من خانوادش خیلی خوبن نمیدونم چرا خودش اینجوری شد من ازچشم برادرم نمیبینم چون اون بخاطر دوتا بچه هاش مدارا میکنه میگه نمیخوام محیط خونه متشنج کنم بچه هام ضربه روحی بخورن ماهم بخاطرداداشم کلا قطع رابطه کردیم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
زنداداش من خانوادش خیلی خوبن نمیدونم چرا خودش اینجوری شد من ازچشم برادرم نمیبینم چون اون بخاطر دوتا ...

تنها راهش قطع رابطه هست ولی از رو نمیرن و پیداشون‌میشه و شروع میکنن بی ادبی کردن

به نظرم اصلا نباید عروس بگیرم.

ماهم از عروسمون راضی نیستیم

ولی باز میگیم خودشون باهم خوب باشن

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
یعنی بچه هاشو نمیبینین؟

نه دیگه زنش نمیزاره ماهم برای اینکه برادرم اذیت نشه قطع رابطه کردیم

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 

من از روزهای اول فاصله گرفتم چون از تنش و بحث و دعوا خوشم نمیاد گذری همدیگر رو میبینیم عین غریبه ها هستیم اصلا خبر ندارم کجان چیکار میکنن مامانم میبینه من ارتباط ندارم درموردشون با من حرف نمیزنه اصلا خبر ندارم خونه مادرم میرن یا نمیرن به خودم گفتم بهترین جیز بیخبریه نزدیک شدن به ادمها فقط اعصاب خوردیه همون بهتر دور باشم 

من از روزهای اول فاصله گرفتم چون از تنش و بحث و دعوا خوشم نمیاد گذری همدیگر رو میبینیم عین غریبه ها ...

آفرین.هیچ راهی عیر از این هم‌نیست.چون اینجور آدنها اینقدر وقیحن و سنگ‌پا قزوین که از رو نمیرن و دنبال حاشیه سازی ان