ببنید پول زیاد میگیره خودشم به کسی شماره نمیده ولی من خودم به شخصه دوبار برام باطل کرد براش ت ...
امروز شنبه 15 مرداد ماه شب تاسو عا هستش ( تاریخ رو نوشتم که بدونی چه زمانی این پیام رو دادم خدمتت عزیزم ) من فردا صبح دارم میرم که شیخ رعنا یا همون ننه رعنا رو ببینمش . فقط میدونم که تو روستای سارو 3 کیلومتری شهر بهشهر هستش. اگه ادرس دقیق تری دارید یا این که مثلا از طرف شما اشنایی بهش بدم که قبولم کنه و راهم بده به منزلش . ممنونم میشم که راهنماییم کنید عزیزم . اسم مهران هستش و تهران -سید خندان هستم
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
لطفاً آدرسشو بهم بگو توروخدا برام مشکلی پیش اومده حتما باید برم پیشش😢
ستایش جان ادرسش : مازندران سه کیلومتری شهر بهشهر ، روستای سارو . اونجا همه میشناسنش . بپرسی توی روستا ادرسشو همه بهت میدن . نلفنش رو به کسی نمیده . کامل نوشتم تا هر عزیزی که ادرسشو خواست بتونه بخونه . من از مردم بهشر که پرسجو کردم اینو فهمیدم اونهایی که واقعا به علوم غریبه اعتقاد دارند ضرر نمیکنند که بروند و این شیخ رعنا ( ننه رعنا ) رو ببیند
مائده خانم اگه نتونستی پیش ننه رعنا بری یا این که اگه رفتی و کارت راه نیوفتاده . به من حتما یه اطلاع بده که راهنماییت کنم بابت مرگ ومیر تو خانواده اتون چه باید بکنی . شاید باور نکنی و یا دیگران بخنند از این جمله ایی که بهت میگم . من الان 51 سالمه ، از سن 32 الی 33 سالگی تا به امروز فقط و فقط دکتر دندان پزشکی رفتم و در دوران کرونا یک روز هم ماسک نزدم و هیچ پروتوکلی رو رعایت نکردم. وتا به امروز به اصرار خانواده سه بار ازمایش خون و ادرار دادم برای چکاپ کلی بدنم، که هر سه جوابش اومد که سالمی .اگه تو تایپیک قبلیم که تاریخ هم نوشتم برای شادی خانم و ادرس دقیق خواستم از ایشون به این خاطر هستش که یکی از کار های مورد علاقه من اینه که بگردم تو این در و دهات و رو ستاها این دوستان رو پیدا کنم و از نزدیک باهشون هم صحبت بشم . من موکل خودمو از جلو دیدم و باهاش حرف هم زدم، در حد سه چهار کلمه . ولی متاسفانه خود من مدیوم نیستم و نمیتونم بر علوم غریبه اشراف پیدا کنم . از اونجایی که من نمیتونم به کسی کمکی در این مورد بکنم بهمین خاطر میتونم راهنمایی کنم، اگه به نظرتون خوب و منطقی بود بهش عمل کنید اگه صلاح ندونستید انچام ندید. نیت من بابت کمک به دوستان و عزیزانی و ادمهایی که اصلا نمیشناسمشون و گرفتار و اسیر این علوم غریبه لعنتی شدند اینه هستش که اون خنجری رو که با نامردی و به ناحق یه حرومزاده تو کمرتون جا گذاشته در بیارید و به خوشی زندگی کنید . خواهش من به تمامی کسانی که این تایپک رو میخوننداین هستش که چه باور داشته باشید به علوم غریبه چه باور نداشته باشید اسم مادر تون به کسی نگید . با اسمتون به حروف ابجد بعلام اسم مادرتون به حروف ابجد (واااای به روزی که یک تیکه از لباس یا وسیله شخصی شما رو در اختیار داشته باشند ) واقعا اینقدر بیرحمانه عمل میکنند که سلامتی و طول عمر و مرگ و میر، از خوردن یه لیوان اب براشون راحت تره . خدا بر هر چی عرب و عرب زبانی که با حروف ابجد داغ به دل این مردم میزاره لعنت کنه