2821
2789
ببنید پول زیاد میگیره خودشم به کسی شماره نمیده ولی من خودم به شخصه دوبار برام باطل کرد  براش ت ...

امروز شنبه 15 مرداد ماه شب تاسو عا هستش ( تاریخ رو نوشتم که بدونی چه زمانی این پیام رو دادم خدمتت عزیزم ) من فردا صبح دارم میرم که شیخ رعنا یا همون ننه رعنا رو ببینمش . فقط میدونم که تو روستای سارو 3 کیلومتری  شهر بهشهر هستش. اگه ادرس دقیق تری دارید یا  این که مثلا از طرف شما اشنایی بهش بدم که قبولم کنه و راهم بده به منزلش . ممنونم میشم که راهنماییم کنید عزیزم . اسم مهران هستش و  تهران -سید خندان هستم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

لطفاً آدرسشو بهم بگو توروخدا برام مشکلی پیش اومده حتما باید برم پیشش😢

ستایش جان ادرسش  : مازندران سه کیلومتری شهر بهشهر  ، روستای سارو . اونجا همه میشناسنش . بپرسی توی روستا ادرسشو همه بهت میدن . نلفنش رو به کسی نمیده . کامل نوشتم تا هر عزیزی که ادرسشو خواست بتونه بخونه . من از مردم بهشر که پرسجو کردم  اینو فهمیدم  اونهایی که واقعا به علوم غریبه اعتقاد دارند ضرر نمیکنند که بروند و این شیخ رعنا ( ننه رعنا ) رو ببیند 

باشه چند روز دیگه میرم میفرستم 

مائده خانم اگه نتونستی پیش ننه رعنا بری یا این که اگه رفتی و کارت راه نیوفتاده . به من حتما یه اطلاع بده که راهنماییت کنم بابت مرگ ومیر تو خانواده اتون چه باید بکنی . شاید باور نکنی و یا دیگران بخنند از این جمله ایی که بهت میگم . من الان 51 سالمه ، از سن 32 الی 33 سالگی تا به امروز فقط و فقط دکتر دندان پزشکی رفتم و در دوران کرونا یک روز هم ماسک نزدم و هیچ پروتوکلی رو رعایت نکردم. وتا به امروز به اصرار خانواده سه بار ازمایش خون و ادرار دادم  برای چکاپ کلی بدنم، که هر سه جوابش اومد که سالمی .اگه تو تایپیک قبلیم که تاریخ هم نوشتم برای شادی خانم و ادرس دقیق خواستم از ایشون به این خاطر  هستش که  یکی از کار های مورد علاقه من اینه که بگردم تو این در و دهات و رو ستاها این دوستان رو پیدا کنم و از نزدیک باهشون هم صحبت بشم .  من موکل خودمو از جلو دیدم و باهاش حرف هم  زدم، در حد سه چهار کلمه . ولی متاسفانه خود من مدیوم نیستم و نمیتونم بر علوم غریبه اشراف پیدا کنم . از اونجایی که من نمیتونم به کسی کمکی در این مورد بکنم بهمین خاطر میتونم راهنمایی کنم، اگه به نظرتون خوب و منطقی بود بهش عمل کنید اگه صلاح ندونستید انچام ندید. نیت من  بابت کمک به دوستان و عزیزانی و ادمهایی که اصلا نمیشناسمشون و گرفتار و اسیر این علوم غریبه لعنتی شدند اینه هستش که اون خنجری رو که با نامردی و به ناحق یه حرومزاده تو کمرتون جا گذاشته در بیارید و به خوشی زندگی کنید . خواهش من  به تمامی کسانی که این تایپک رو میخوننداین هستش که چه باور داشته باشید به علوم غریبه چه باور نداشته باشید اسم مادر تون به کسی نگید . با اسمتون به حروف ابجد بعلام اسم مادرتون به حروف ابجد (واااای به روزی که یک تیکه از لباس یا وسیله شخصی شما رو در اختیار داشته باشند ) واقعا اینقدر بیرحمانه عمل میکنند که سلامتی و طول عمر و مرگ و میر، از خوردن یه لیوان اب براشون راحت تره . خدا بر هر چی عرب  و عرب زبانی که با حروف ابجد داغ به دل این مردم میزاره لعنت کنه 

امروز شنبه 15 مرداد ماه شب تاسو عا هستش ( تاریخ رو نوشتم که بدونی چه زمانی این پیام رو دادم خدمتت عز ...

سلام خوبید ببخشید دیر پیام دادم 

معمولا شیخ رعنا آقا راه نمیده باید همراه خانم داشته باشید

پیش شیخ رعنا رفتید مشکلتون حل شد ان شاء الله؟

سلام لطفا درخواستم قبول کنید

ببینید شیخ رعنا کارش بگیر نگیر داره شاید بشه شاید نشه

نمیتونم بهت بگم که مشکلت ۱۰۰٪ باهاش حل میشه 

چون گرون میگیره نمیخوام فردا مشکلت حل نشد منو ناله نفرین کنی

خانمی شماره تماسی از این خانم دارین؟؟؟؟

سلام دنبالش نگرد.من چند روز پیش پیشش رفتم.کار منو با اینکه نمیتونست انجام بده به دروغ گفت میتونم و نتونست انجام بده و ۵ میلیون گرفت خدا ازش نگذره 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز