2777
2789
عنوان

شوهراتون😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 69 پست
نمیدونه همچین جایی میام

اخه تم صورتی داره مشخصه

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عقد کردم 😂عروسی نکردیم هنوز 

منم عقدم😭

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

نی نای سایت.

هر مشکلی هم داشته باشه میگه برو نی نای ساین ببینن خانوما چ راه حلی پیشنهاد میدن.

وقتایی هم ک ناراحتم میگه باز رفتی اون تو چی خوندی دپرس شدی.

بعضی وقتا هم میگه بزار ی چندتا چرت و پرت از طرف تو بفرستم بلکم انداختنت بیرون کور نشی حداقل😁

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ....(((((((((یه شب از همین شبایی ک با استرس ازم میپرسی دوستم داری یا ن ..... ی[ نه ]میگمو هم خودمو راحت میکنم هم تورو ......)))))))))

میگه اره برو از اون دخترا چیزای جدید یاد بگیر بیا رومن بدبخت پیاده کن 😁😁

😂😂😂واقعا من بعضی مواقع تحت تاثیر سایت قرار میگیرم

اخه تم صورتی داره مشخصه

نه بدونه هم مشکلی نداره که بخوام قایم کنم 

کلا کاری نداره

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

شوهرم گوشیش نوکیا سادس اصلا هم کاری نداره .میگم تو سایتم بهش

😭یاقمربنی هاشم نذر کردم اگه نی نی دار بشم پسر باشه اسمشو میزارم ابوالفضل اگه یه دختر شیرین دوست داشتنی هم باشه نازنین زینب .سقای بی دست دستم را بگیر.😔😔😔خدا جونم نذار حسرت نی نی تو دلم بمونه .خودمم ۱۳۶۷سابقم .تعلیق شدم.الان شدم توت سفید

عشق منم میگه نری تو سایت ابرومون ببری از خوبیای من بنویس تا پیدام کنن از شرت راحت بشم

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی