2777
2789
عنوان

شوهراتون😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 69 پست

میگه چی چی سایت؟ میگم نینییییییی سایت 

میگه اها مشکوکه 😑😑😑😑

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونه چیه..گوشیش هم ساده است کلا با فضای مجازی ارتباطی نداره

چه خوب

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
شوهر ندارم ولی مامانم اینجاست و میدونه نی نی سایته 

من که هرچی برای مامانم توضیح میدم باز میپرسه اگ توجه کنه به صفحه گوشیم میگم هیچی داستان میخونم🤦🏼‍♀️

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
یعنی کنارش میخوابی متوجه نمیشه

عقد کردم 😂عروسی نکردیم هنوز 

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
ب من‌فقط همیشه میگ‌ی موقع  دستت سور نخوره عکس بفرستیاااا😂😂😂

😂😂😂

میگه بی بی سایت

البته میدونه شوخی میکنه

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
 من که هرچی برای مامانم توضیح میدم باز میپرسه اگ توجه کنه به صفحه گوشیم میگم هیچی داستان میخونم ...

😂😂😂😂👍👍👍من به ابجیم همینو میگم

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃