2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 45 پست
اره عزیزم در عین موافقت میخوان تمام مراسم سنتی پیش بره ،میگن بابای دختره نمیدونه که باهم دوستن

حتما میدونه منتها نخواستن بگن که مثلا بتونن روی مهریه و اینا مانور بدن . حااا که ابنجوری گفتن احتمالا مهریه رو میخوان بالاتر از انتظارتون بگن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما میدونه منتها نخواستن بگن که مثلا بتونن روی مهریه و اینا مانور بدن . حااا که ابنجوری گفتن احتمال ...

پسرم میگه مهریرو کی داده ،کی گرفته حالا،زیاد مهم نیس ولی واسه من و باباش این قضیه خیلی مهمه

بحث مهریه برام خیلی مهمه چون واقعا سکه ۱۱ میلیونیو کی میتونه بده ،حتی اگه بگن صدتا سکه خیلی خیلی زیا ...

البته شما درست میگید . ولی اگه ام زیادتر از انتظارتون گفتن شما مخالفت جدی نکنید پیش همونا توپ و بندازید تو زمین پسرتون و بگید پسرم تو باید قبول کنی دین به گردن تو خودت تصمیم بگیر . وقتی ببینن شما مخالفتی نداری و نخواستی بهم بزنی مراسمو . پسرتون اگه نخواست بگه من باید فکر کنم در توانم نیس این مقدار مثلا . اونجاس که چون دخترشون دوست داره پسرتونو باهاش راه میان . سعی کنید به عهده پسرتون بزاربد و از قبل هم باهاش هماهنگ کنید . حتی اگه توافق ابن جلسه نباشه بازم جلسه بعد کوتاه میان مطمئن باشید . اینجوری وصلت انجام بشه ان شاءالله دیدشون به شماهم خراب نمیشه

بنظرتون شیرینی ببرم یا حالا که تنها میرم یه بسته شکلات شیک ببرم

اولش بنظرم شیرینی خوب نباشه همون شکلات بهتره . یه خواستگار داشتم تا اومدن داخل خواهرش گفت عروس خانوم ما کجاس پس بیاد ببینیمش . خواهرم همونجا یواش گفت از کجا معلوم عروس شما بشه جلسه اولی این حرفا چیه 😂😂😂 همونم شد . شیرینی ببرید انگار تموم شده س قضیه شکلات بهتره

چه جالب ،راهکار خوبیه ها

ما خانواده پرجمعیتی بودیم زیاد دختر شوهر دادیم عروسم زباد گرفتیم 😁😁 پدر خدابیامرزم برای مراسم همه میرفت بعنوان بزرگتر که جوش بده مراسمو مثلا . ازس یاد گرفتم 😊😊 خدا عمری بده برا پسر خودم برم خواستگاری . شمام ن شاءالله پسرتون خوشبخت بشه 😘😘

ما خانواده پرجمعیتی بودیم زیاد دختر شوهر دادیم عروسم زباد گرفتیم 😁😁 پدر خدابیامرزم برای مراسم همه ...

انشاله عزیزم،ولی واقعا پسرا که کوچیکن ادم فک میکنه چقدر خوبه خواستگاری بری واسه پسرت ولی الان که موقعش شده دلم آشوبه از دلهره نمیتونه بخوابم و یا کاری کنم ،تمامی لحظات برام به کندی میگذره و اصن فکرم همش مشغوله و میترسم

انشاله عزیزم،ولی واقعا پسرا که کوچیکن ادم فک میکنه چقدر خوبه خواستگاری بری واسه پسرت ولی الان که موق ...

دقیقا درست میگید توکل تون بخدا باشه ان شاءالله خوب میگذره . به کمی هم استرس و بزارید برای خانواده عروس اعتماد به نفس تونو بالا ببرید اونا الان بابد اینجوری باشن شما مبخواب دختر بگیری دختر که شوهر نمیدی لگی بعد ار ابن همه سال دوستی دخترم اگه به توافق نرسیم چی میشه . فکر میکنم شما جوری شدبد که میگید مثلا یعنی موافقت میکنن یا پسر منو قبول میکنن ؟ اینجوری نباشید وگرنه تا اخرش باید همش کوتاه بیایین