بحث مهریه برام خیلی مهمه چون واقعا سکه ۱۱ میلیونیو کی میتونه بده ،حتی اگه بگن صدتا سکه خیلی خیلی زیا ...
البته شما درست میگید . ولی اگه ام زیادتر از انتظارتون گفتن شما مخالفت جدی نکنید پیش همونا توپ و بندازید تو زمین پسرتون و بگید پسرم تو باید قبول کنی دین به گردن تو خودت تصمیم بگیر . وقتی ببینن شما مخالفتی نداری و نخواستی بهم بزنی مراسمو . پسرتون اگه نخواست بگه من باید فکر کنم در توانم نیس این مقدار مثلا . اونجاس که چون دخترشون دوست داره پسرتونو باهاش راه میان . سعی کنید به عهده پسرتون بزاربد و از قبل هم باهاش هماهنگ کنید . حتی اگه توافق ابن جلسه نباشه بازم جلسه بعد کوتاه میان مطمئن باشید . اینجوری وصلت انجام بشه ان شاءالله دیدشون به شماهم خراب نمیشه
ما خانواده پرجمعیتی بودیم زیاد دختر شوهر دادیم عروسم زباد گرفتیم 😁😁 پدر خدابیامرزم برای مراسم همه ...
انشاله عزیزم،ولی واقعا پسرا که کوچیکن ادم فک میکنه چقدر خوبه خواستگاری بری واسه پسرت ولی الان که موقعش شده دلم آشوبه از دلهره نمیتونه بخوابم و یا کاری کنم ،تمامی لحظات برام به کندی میگذره و اصن فکرم همش مشغوله و میترسم
انشاله عزیزم،ولی واقعا پسرا که کوچیکن ادم فک میکنه چقدر خوبه خواستگاری بری واسه پسرت ولی الان که موق ...
دقیقا درست میگید توکل تون بخدا باشه ان شاءالله خوب میگذره . به کمی هم استرس و بزارید برای خانواده عروس اعتماد به نفس تونو بالا ببرید اونا الان بابد اینجوری باشن شما مبخواب دختر بگیری دختر که شوهر نمیدی لگی بعد ار ابن همه سال دوستی دخترم اگه به توافق نرسیم چی میشه . فکر میکنم شما جوری شدبد که میگید مثلا یعنی موافقت میکنن یا پسر منو قبول میکنن ؟ اینجوری نباشید وگرنه تا اخرش باید همش کوتاه بیایین