2777
2789
عنوان

خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 45 پست

بگید پسر من دختر شمارو مدنظر گرفته من هم اومدم ایشونو ببینم هم خانواده عزیزشو هم شما با من آشنا بشید . گفتم ماهم کمی مراوده داشته باشیم باهم . ان شاءالله اگه قسمت باشه نظر ماخانواده ها هم با بچه هامون یکی باشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂😂ینی من تو خواستگاریم میترسم حین حرف زدن با پسره یکی عین شتر بدون در زدن وارد بشه 😂😂شما ...

من ۶ سالم بود واسه دختر خاله ام خواستگار اومد منم رفتم عین بز چسبیدم به شیشه ی اتاق دختر خاله ام شکلک درمیاوردم😂😂آی حرص خورد حالا شانس آورد خواستگار پشتش به پنجره بود منو ندید ولی بعدش اینقدر دعوام کرد عجوزه خانم😂😂😏

💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد💚 به نیت خوشبختی و موفقیت برادرم انشالله حاجت روا بشید🧡
😂😂😐 راستش ما یه نفرو میزاریم عین گاو به دختر پسر خیره بشه😐😂😂😂 

وااااایییییی من که اگه همچین کسی بیاد میگیرم عیننننن سگ پاچشو میگیرم که گورشو گم کنه مخ پسررو بزنم مهر بدبختیشو امضا کنه😐👍

من ۶ سالم بود واسه دختر خاله ام خواستگار اومد منم رفتم عین بز چسبیدم به شیشه ی اتاق دختر خاله ام شکل ...

😂😂😂طفلک دلم براش سوختتتتت خدا نیاره واسه کسی من بودم فرداش زنده به گورت میکردم🤣🤣🤣

منو ماددش و دختره هستیم و پدرشون تشریف ندارن،چون دختر و پسرم همدیگرو از قبل پسند کردم ترجیح دادم قبل از خواستگاری رسمی خودم با مادرشون و ...بیشتر اشنا بشم بعد قرار واسه خواستگاری بزارم 

امروز که با مادرش تماس گرفتم‌ گفتم میخوام فردا مزاحمتون بشم واسه اشنایی بیشتر گفتش اخه ما اینجوری رسممون نیست و باید خواستگاری اصلی و بیاید منم گفتم من دوس دارم ما خانما از قبل یه اشنایی کلی باهم داشته باشیم بعد انشاله به رسوماتم میرسیم و همراه خانواده میایم

خوب پس مبارکه ان شاءالله 🌹 زباد کارتون سخت نیس پس دختره الان خونوادشو اماده کرده اونام موافقن حتما

اره عزیزم در عین موافقت میخوان تمام مراسم سنتی پیش بره ،میگن بابای دختره نمیدونه که باهم دوستن