بگید پسر من دختر شمارو مدنظر گرفته من هم اومدم ایشونو ببینم هم خانواده عزیزشو هم شما با من آشنا بشید . گفتم ماهم کمی مراوده داشته باشیم باهم . ان شاءالله اگه قسمت باشه نظر ماخانواده ها هم با بچه هامون یکی باشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
😂😂😂😂😂😂ینی من تو خواستگاریم میترسم حین حرف زدن با پسره یکی عین شتر بدون در زدن وارد بشه 😂😂شما ...
من ۶ سالم بود واسه دختر خاله ام خواستگار اومد منم رفتم عین بز چسبیدم به شیشه ی اتاق دختر خاله ام شکلک درمیاوردم😂😂آی حرص خورد حالا شانس آورد خواستگار پشتش به پنجره بود منو ندید ولی بعدش اینقدر دعوام کرد عجوزه خانم😂😂😏
💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد💚 به نیت خوشبختی و موفقیت برادرم انشالله حاجت روا بشید🧡
منو ماددش و دختره هستیم و پدرشون تشریف ندارن،چون دختر و پسرم همدیگرو از قبل پسند کردم ترجیح دادم قبل از خواستگاری رسمی خودم با مادرشون و ...بیشتر اشنا بشم بعد قرار واسه خواستگاری بزارم
امروز که با مادرش تماس گرفتم گفتم میخوام فردا مزاحمتون بشم واسه اشنایی بیشتر گفتش اخه ما اینجوری رسممون نیست و باید خواستگاری اصلی و بیاید منم گفتم من دوس دارم ما خانما از قبل یه اشنایی کلی باهم داشته باشیم بعد انشاله به رسوماتم میرسیم و همراه خانواده میایم