کک داریم منم هر شب قلم دافع حشرات به بدن بچم میمالم دو سالشه .اگه نمالم تا صبح صدتا نیش میزنن حساسیت هم داره تاول میزنن. تا زمستون نشه هم ریشه کن نمیشن خواهرم اینا چنتا دام دارن فک کنم ازونا میان
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خونه بابامنم خیلی کک دادن چون دام داره و اجیم هم بدنش قرمز میشه وقتی نیشش میزنن چیزی نیس
کمتر رفت و امد داشته باشید به خونه خواهرتون
و اگه هم رفتید برید تو حمام لباس هاتون رو در بیارید و بعد بیاد تو اتاق ها و سم پاشی کنید
چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم
خب یه مدت نرو... سلامتی بچه مهمتر از بازدید از خواهرت نیست عزیزم؟ ... ما اینجا میخوایم از این چیزا استفاده کنیم دستکش میپوشیم که به پوستمون نخوره بعدم دستمونو میشوریم اونوقت شما مستقیم میزنی به پوست اون طفل معصوم؟
خب قلم رو باید مستقیم به پوست زد که نیش نزنن دیگه. سم که نمیزنم به بدن بچم
شبا جوراب پاش کنین شلوارشو بدین توی جوراب
سر آستین لباسشم کش بندازین خیلی کمک میکنه تو لباسش نرن
منم یه مادرم . پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ... (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
خب قلم رو باید مستقیم به پوست زد که نیش نزنن دیگه. سم که نمیزنم به بدن بچم
قلم یه نوع سمه دیگه. ما میزنیم به کنار دیوارا یا درز در و پنجره... اگه سم نیست پس چرا کک نمیاد طرفش وقتی میزنی به بچه ت. خود دانی عزیزم. من آنچه شرط بلاغ است با تو گفتم خواه از سخنم پند گیر خواه ملال