2777
2789
عنوان

خانوما سوال زنونه دارم 🙈

210 بازدید | 14 پست

سلام خانوما خوبین؟

دوستای گلم امروز سونو دادم یکم نگرانم هفته دیگه میرم پیش دکترم ولی میشه هر کس اطلاعی داره کمکم کنه؟نگران شدم

دوره ی پریودم ۲۴-۲۵ روزه اس ... امروز سونو که دادم اندازه فولیکولمو زده ۴-۵ میلی متر و ضخامت دیواره ۷ میلی متر ... امروز روز ۱۳ دوره ام بود.گفت شاید تخمک ازاد کردی قبلا

اندازه ی فولیکولم خیلی کوچیکه بچه ها؟؟؟؟ خیلی نگران شدم. برا بارداری مشکلی پیش میاد؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خیلی کوچیکه.تخمدان پلی کیستیک نداری؟ همون تنبلی تخمدان؟

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم

من با وجودتنبلی تخمدان ی بار سونو واژینال دادم اندازه فولیکولم ۱۲ یا ۱۵ بود دقیق یادم نمیاد

یک روز می آیی که من دیگر دچارت نیستم/از صبر لبریزم ولی چشم انتظارت نیستم.           لطفا برای روشن شدن تکلیفم تو این زندگی کوفتی یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم
نه اصلا در حالت عادی که آزاد نشده میدونین باید اندازه اش چقدر باشه؟ با دارو حل میشه؟

اگه اشتباه نکنم باید بالای ۲۱ باشه

بله دارو داره

آهان ینی آزاد شده 🤔  خیلی ترسیدم

طبق دوره ات که گفتی ۲۴ ۲۵ روزه، و اگر منظمه این دوره ها، پس قبل از روز ۱۳ آزاد شده

در کل نگران نباش

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 
نه اصلا در حالت عادی که آزاد نشده میدونین باید اندازه اش چقدر باشه؟ با دارو حل میشه؟

به راحتی با دارو فولیکولات رشد میکنن، 

تخمک از ۱۸ تا ۲۲  آزاد میشه

هرگز تسلیم نشوید  معجزه ها هر روز رخ می دهند  شاید فردا روز شما باشد 
طبق دوره ات که گفتی ۲۴ ۲۵ روزه، و اگر منظمه این دوره ها، پس قبل از روز ۱۳ آزاد شده در کل نگران نباش

درسته .. دکتر سونوگرافی هم گفت احتمالا آزاد کردی ولی یه لحظه هنگ کرد ترسیدم 🥴