2777
2789
عنوان

گیر دادن شوهرم

651 بازدید | 27 پست

دوستامو بعد از دوسال قرار شد که ببینم شوهرم همش زنگ میزد میگفت عکس بده تماس تصویری بگیر میگفت دوساعت اونجایی و میای

نمیدونم چرا اینکارو میکنه

هیچ کاریم نکردم که اعتمادش بهم کم بشه

چطوری باید باهاش رفتار کنم

در کل از اینکه برم پارک یا خونه دوستام مخالفه ولی دوستام بیان خونه خودم مخالف نیس

خوشبحالت کاش شوهر من میراشت دوستام بیان خونم

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهش رو نده چن بار حق به جانب بگیر درست نیشه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸

ن عزیزم ن شکاکه ن بددل،ربطیم به بی اعتمادی نداره،من یه چندتادوست داشتم یکم ناجوربودن بعد بیرون ک میرفتیم حرکات جلف واینا ،بعدشوهرم ی بوهایی برده بود حساس بود ک باهاشون بیرون باشم ،ولی خییلی اصرارمیکرد ک خب چکاریه برین خونه راحت باشین،بعد دلیلشو پرسیدم گف من ب توکانل اعتماددارم ولی دوستاتو  ک نمیشناسم،اینم از اخلاقیات عجیب مردا😐اصلاقبل ازاینم ک بفهمه دوستم یکم جلفن مداااام زنگ میزد ک داری چیکار میکنی،کی میری خونه ،چندنفرین،درحالی ک اصلاغیرتی نیس ومثل سیب زمینی میمونه،نمیدونم واقعا فازش چی بود وچی توفکرش میگذست

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
ن عزیزم ن شکاکه ن بددل،ربطیم به بی اعتمادی نداره،من یه چندتادوست داشتم یکم ناجوربودن بعد بیرون ک میر ...

زندگي بامرد سيب زميني چجوريه؟؟؟؟؟

وفادارم به رويايي كه نيست.......................

خوشبحالتون شوهرم اجازه نمیده باهیشکی درارتباط باشم حتی اونقد شکاکه که نمیذاره شماره شوهرخاهرمو یاداداششو داشته باشم

بعداز هرسختی اسانی هست امیدوارم سختیای همه تموم شه و اسانی بیاد خدا وعده داده😍😍برای تموم شدن سختیای خودتون و خودم صلووووووووات😋😋
زندگي بامرد سيب زميني چجوريه؟؟؟؟؟

بسی سخت😂 کلا توزندگیش فقط رواتوبوس حساسه همین وبس ،والا مرد یکم باید غیرتی باشه،این عین خیالش نیست 

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃