2777
2789
عنوان

کمکم کنیددد

60 بازدید | 8 پست

موقعی که با نامزدم تو رابطه بودم از سر نادانی و بچه بودن هم تو یه گپایی بودم که رل نزدم اصلا فقط رفیق بودم باهاشون و حرفای عادی مثل امروز چیکار کردم و اینا میزدیم

و با یه پسره هم اوایل دوستیمون حرف زدم

ولی از یه جایی به بعد کلا گذاشتم اینارو کنار،سخت توبه کردم و نماز توبه هم خوندم

الان حتی سرمو بالا نمیارم مبادا چشمم بیوفته به پسر

الانم اصلا از فکر رها نمیشم،همش میگم نکنه خدا بخواد دستمو رو کنه،نامزدم همه چیو بفهمه

اخه واقعا دوستش دارم اونموقع بچه بودم احمق بودم خیلی پشیمونم،میترسم خدا رو کنه همهچیو😞💔

میشه کمکم کنین؟یه حرفی چیزی دلم اروم شه😞

ناخنکارم با ۴ سال سابقه کار،سوالی درموردش داشتین تگم کنین.🌱

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خدا جوان توبه کننده رو دوست داره

و خدا دوست نداره بنده هاش جلوی کسی اقرار به گناه کنن اینجا شاید شناسایی نشی اما جلو کسانی که میشناسنت هیچوقت نگو

و اگر اگر یوقت کسی فهمید انکار کن برای حفظ آبروت (دروغ مصلحتی جایی که جان کسی یا آبروی کسی در خطر میشه گفت)

بابا ول کن یه اشتباهی کردی تموم بعدشم توبه کردیفقط تموم چتا اسکرینا نمیدونم شماره ها حتی مسدودا و ای ...

همه چیزو پاک کردم با کسایی ام که حرف میزدم قطع ارتباطم کلا شمارم و اکانتامم عوض کردم ولی همش تو فکرمه خدا اگر بخواد یکاری میکنه بفهمه🫠

خدا جوان توبه کننده رو دوست داره و خدا دوست نداره بنده هاش جلوی کسی اقرار به گناه کنن اینجا شاید شنا ...

ولی اگه دروغ بگم و انکار کنم خدا ازم دلگیر نمیشه؟🫠

اخه همیشه همه گفتن باید با صداقت رفت جلو،ولی اینجوری ابروم میره

ولی اگه دروغ بگم و انکار کنم خدا ازم دلگیر نمیشه؟🫠اخه همیشه همه گفتن باید با صداقت رفت جلو،ولی اینج ...

صداقت هرجایی خوب نیست خصوصا جایی که خدا گفته جلوی بنده هاش اقرار به گناه نکنین