2777
2789
عنوان

گلو درد و کرونا

23809 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها من الان ۴ روزه گلو درد دارم فقط سر خود کلداگس  و سفالکسین خوردم امروز شروع کروم یه دونه آزیترو مایسین خوردم لوزم دارم میترسم کرونا باشه ولی هیچ علائمی ندارم  همیشه درد میگرفته دو روزه خوب میشد  به نظرتون کرونا نیست ؟؟؟؟؟ 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالابا ی علامت فک نکن کرونا داری وعقل ادم میگه باهمین ی علامتم باید رعایت کرد وبه کسی نزدیک نشی متاسفانه این بیماری درهرفرد همه علائم نشون نمیده یااینکه روند تدریجی داره سرخوددارونخورکلدستاپ مث مورفین میمونه وفقط ی چندساعت ارومت میکنه من خودم الان تودوران قرنطینم دکتربهم ازیترومایسین داد الان سرفه میزنم وقفسه سینم دردمیکنه مراقب باشین

شما نمیدونید با چه شماره حرف بزنم کمک بگیرم بپرسم ضرر نداره یبار عفونت نگرفته باشم آزیترو مایسین بخو ...

ازیترومایسینو برا کرونا میدن. باید تست بدی معلوم بشه با یه گلودرد نمیگن کرونا داری یا نه

حالابا ی علامت فک نکن کرونا داری وعقل ادم میگه باهمین ی علامتم باید رعایت کرد وبه کسی نزدیک نشی متاس ...

اولش علائمتون چی بود منم سر خود آزیترو بخورم مشکل نداره 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂
برا من از دیروز عصر شروع شده.ینی روز به روز ممکنه بدتر شم؟

من سه هفته پیش کرونا گرفتم هفته ی پیش خوب شدم روند بدترشدن کنده ولی روند بهبودیش سریعه تو حال بدی هستی یهو میبینی همه دردات رفت و خوب میشی نگران نباش

اولش علائمتون چی بود منم سر خود آزیترو بخورم مشکل نداره 

روزاول فقط لرزکردم روز دوم تبم اضافه شد روز سوم سردرداضافه شد روزچهارم بی حالی ودردبدن اضافه شد روزپنجم اسهال اضافه شد روز ششم وهفتم روبه بهبودی بودم که متاسفانه غروب روز هفتم معده دردم اضافه شد روزهشتم دوباره بشدت تب ولرز کردم وروز نهم که امروز میشه ن تب دارم ن لرز دارم سر دردم ندارم ولی معده درد با درد قفسه سینه وگاهیم سرفه خیلی اذیتم میکنه