چرا من دوسش دارم خیلی دوسش دارم اما اونا منودوست ندارن😓 بخدا ادمی نیستم اذیت کنم تنبل باشم پروباشم ...
پوف ..خون من میاد مثه مجسمه میشنه گف نمیزنه تا پسرش میادو من اشپزخونه جایی هستم گپ میزنن بعد تد من میام ساکتن ..کلا رو مخن ردم میاد ازشون
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
هرکاري کنه ديگه نميگم خوبه بدي خودشو يه جور ثابت کرده
جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
مادرشوهرمنم خیلی سرجهاز تا میتونست نیش کنایه سرکوفت بهم زد همیشه هم خوبی عروسای فامیلشونا میگه یه هزاری هم توزندگی کمکمون نمیکنن تو بچه داری هم که دیگه اخردخالته
مامان من اصن نمیره وقتی هم بره دوسه ساعت بیشتر نیس ن مثل مادرشوهر من سه روز دربست میشینه شوهرشم تو خونش تنها بزاره
چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :)) گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰