2777
2789
چرا من دوسش دارم خیلی دوسش دارم اما اونا منودوست ندارن😓 بخدا ادمی نیستم اذیت کنم تنبل باشم پروباشم ...

پوف ..خون من میاد مثه مجسمه میشنه گف نمیزنه تا پسرش میادو من اشپزخونه جایی هستم گپ میزنن بعد تد من میام ساکتن ..کلا رو مخن ردم میاد ازشون

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پرحرف نیس...فضوووله😣بعدمن اهل رفت آمدنیستم زیادتنهایی دوسدارم...این بدتررررومخه منه

فضول پرحرف یا فضول کم حرف نکته اینه!!!؟ الان فقط خوشحالم که زندم ازاین حجم پرحرفی که تحمل کردم  

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

هرکاري کنه ديگه نميگم خوبه بدي خودشو يه جور ثابت کرده 

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
احترام ميذاره دلسوزه  فهميده و مهربونه  و خيللي خوب ادمارو درك ميكنه قضاوت يطرفه نميكن ...

یعنی یه نسبت نزدیکی بالوک خوش شانس داریو خبر نداری

فضول پرحرف یا فضول کم حرف نکته اینه!!!؟ الان فقط خوشحالم که زندم ازاین حجم پرحرفی که تحمل کر ...

مثلاااگوشیم زنگ بخور..کی بود؟چی گفت؟  

یاشبامن عادت دارم بیدارباشم ...میگه توهنونخوابیدی😥

یانمیشه وقتی هست به بچه هاحرفی بزنی ناراحت میشه خانوم 😒😒

دعاکن نیاااد😭😭

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
یعنی یه نسبت نزدیکی بالوک خوش شانس داریو خبر نداری

😂😂

دقيقا در مورد خواهر شوهر مادر شوهر شانس داشتم واقعاا ماه هستن

حالا مونده جاري

ولي ميدونم قراره يه جاري بد بياد گند بزنه به شانسم🤦🏼‍♀️😅

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

خانوما بعضیاتون خیلی بد میگید خیلی 

فردا خود شماهام مادر شوهر میشید 

تصور کنید همچین الفاظیو عروستون پشت سرتون بگه و بخنده با دوستاش ... 

هر چقدرم بد باشن لایق این حرفای رکیک نیستن

فقط خدا ...
چرا من دوسش دارم خیلی دوسش دارم اما اونا منودوست ندارن😓 بخدا ادمی نیستم اذیت کنم تنبل باشم پروباشم ...

حیف که زود به دنیااومدی وگرنه تو رو عروس خودم میکردم    

مادرشوهرمنم خیلی سرجهاز تا میتونست نیش کنایه سرکوفت بهم زد همیشه هم خوبی عروسای فامیلشونا میگه یه هزاری هم توزندگی کمکمون نمیکنن تو بچه داری هم که دیگه اخردخالته 

مامان خودت هم باشه میگی بره گمشه ؟ 

مامان من اصن نمیره وقتی هم بره دوسه ساعت بیشتر نیس ن مثل مادرشوهر من سه روز دربست میشینه شوهرشم تو خونش تنها بزاره

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰