2777
2789

موقع دعوا سمت پسرشو نگیره... ب پسرش بگه چرا دل عروس نازمو شکستی بورو بیرون🙄😎😊

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
حیف که زود به دنیااومدی وگرنه تو رو عروس خودم میکردم      

عزیزم🤩🤩🤩

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من مادر شوهرم خوبه پشت سرم حرف نمیزنه, پسرش برعلیه من تحریک نمیکنه , توی موضوعات حساس زندگیم دخالت ن ...

دقیقا برعکس واسه من

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
دقیقا برعکس واسه من

خوب البته مادرشوهر من پشت همه عروساش تعریف میکنه از خانه داری و اشپزی پشت من طفلک خیلی نمی تونه بگه چون من خانه داریم به پای اونا نمی رسه ولی من از همه مهربون ترم   

مامان من اصن نمیره وقتی هم بره دوسه ساعت بیشتر نیس ن مثل مادرشوهر من سه روز دربست میشینه شوهرشم تو خ ...

بحث ساعت نشستن نیست 

بحث اینه که شما یا مادر هستی یا در اینده میشی و بچه های شما قراره چند سال اینده افراد این جامعرو تشکیل بدن 

این نوع ادبیات و طرز صحبت اصلا درست و در شان نیست 

و درباره مادر شوهرم هم همه ی عروس های ایرانی به صورت پیش فرض دید منفی و تنفر رو دارن هرچقدر هم اون مادر شوهره دستشو تا ارنج عسل کنه 

" homo homini lupus " انسان گرگ است برای انسان .
باید خود آدم هم سعى کنه خوبى ها رو ببینه همه آدم ها بدى هم دارن ولى ما انتخاب مى کنیم کدوم ها رو ببی ...

دقیقاهمینطوره واااااای ولی وقتی یکی اجازه نمیده نفس بکشی وفقط حرف حرف حرف وااااای خدا دیروز ماجرای چندتاسریالوکه دیده بود کامل برام توضیح داد یعنی دختره در و باز کرد سوارشد درو بست چه و چه و چه وچه انقد عصبی شده بودم که باکوچکترین رفتارپسرم آنچنان... هنوز جای دستم روصورتشه هزاربارگفتم دستم بشکنه دم دمای پریودمم هست کلا قاطیما

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
خوب البته مادرشوهر من پشت همه عروساش تعریف میکنه از خانه داری و اشپزی پشت من طفلک خیلی نمی تونه بگه ...

منم خانه داریم ضعیفه ولی چون متاسفانه شنونده خوبیم مادرشوهرم همه سریالاییکه دیده میاد موبه مو برای من تعریف میکنه میخوام تک تک موهای سرمو بکنم      

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش
خوب البته مادرشوهر من پشت همه عروساش تعریف میکنه از خانه داری و اشپزی پشت من طفلک خیلی نمی تونه بگه ...

قدرشو بدون...واسه  ما که سکته میکنه پسرش محبت میکنه بهمون...نمیذارن از اتاق برم بیرون مادرو دختررر پچ پچ پچ...تا پیش فامیلم از من میگن انگار ارث باباشونو خوردم یا قرار بوده خودشون با پسرشون ازدواج کنن...خوبیم هم میکنه ولی رک بتزی و متلک انداختناش پررنگ تره

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
باید خود آدم هم سعى کنه خوبى ها رو ببینه همه آدم ها بدى هم دارن ولى ما انتخاب مى کنیم کدوم ها رو ببی ...

عزیزم منم مادرشوهرم خوبه ولی به نظرم حرف شما راجب همه صدق نمیکنه بعضی مادرشوهرا واقعا اذیت میکنن و همچنین بعضی از عروسا

عزیزم منم مادرشوهرم خوبه ولی به نظرم حرف شما راجب همه صدق نمیکنه بعضی مادرشوهرا واقعا اذیت میکنن و ه ...

اره این هم هست، ولى گاهى طرف خوبى هاش به حدى هس که بتونى نادیده بگیرى بدى هاشو ، ولى کسى که ذات بدى داره بحثش جداست