2777
2789

من خودم به شخصه مادرشوهرم اگر یکم کمتر حرف بزنه هزار برابرنظرم نسبت بهش برمیگرده دیروز مهمونم بودن انقدرررررررریعنی حرف زد که رسماکم مونده بود ایست قلبی بکنم یعنی عین جنازه منهدم شده بودم

خدایا مارو به خاطر ندانم کاریهامون ببخش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادرشوهرم خوبه خدایش ✋ خیلی دلم براش تنگ شده😓😓😓😥😥😥خیلی دوسش دارم خیلی 😥😥

🤢🤮

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
هرکاری ک یه مادر واسه دختر خودش میکنه

آخه گاهی مادرم یه کارایی میکنه که اگررررررر وفقط اگرررررر مادرشوهرم بکنه  

هیچی دیگه  

مادرشوهرررر😥دلم خونه بنایی دارن میخوادبیاداینجاااااتلب بشه😣 عررررر😭

خدا به دادت برسه ولی اگر پرحرف نیست قدرشو بدون  

مادرشوهرم خوبه خیلى هوا مو داره چه باشم چه نباشم کمک مالى دریغ نمى کنه برام گوشى که مى خواستم خرید ب ...

خوش سانس کی بودی تو!   

🤢🤮

چرا من دوسش دارم خیلی دوسش دارم اما اونا منودوست ندارن😓

بخدا ادمی نیستم اذیت کنم تنبل باشم پروباشم هیچ بامن خوبه مادرشوهرم دوستمم داره اما پدرشوهرم یه عوضیه 

دوماه ندیدمش دلم واسه تک وتعریفامونوشوخی کردنامون وکلی تاصبح باهم بیدارمیمونیموهمه اینا تنگ شده😥

اولین گروه عضوگروه سپیده جونم 💜وزن اولیه81/100💛عضودوم گروه زردوزن شروعش76کیلوفندق فسقلی جونم🐥🐥 صعودبه گروه نارنجی سرگروهه نازم @سمیه1396🧡🧡باتشکراز بامدادخمارجونم الهه عزیز🧡🧡وزن شروع 71/600🧡وزن الان67/700😅هدف 56کیلو😀💪قد163😁من به تمام خواسته هایم  میرسم😎 🧘‍♀️🤸‍♀️

فک کنه منم دخترشم برا دومادش کادوی تولدمیگیره برامنم. بگیره تاحالایه جفت جورابم نگرفته برام نه اون نه پدرشوهرم همشم ازشوهرم تیغ میزننبااینکه ماهی پنج شش ملیون حقوق دارن هییییی دنیا

آخه گاهی مادرم یه کارایی میکنه که اگررررررر وفقط اگرررررر مادرشوهرم بکنه     هیچی دیگه &n ...

😂😂😂

مادرا هرکاری هم بکنن بچه هاشون به دل نمیگیرن و برعکس

خدایا ما انقدی ک آرزو داریم وقت نداریمااا بجنب قربونت برم💕
خدا به دادت برسه ولی اگر پرحرف نیست قدرشو بدون    

پرحرف نیس...فضوووله😣بعدمن اهل رفت آمدنیستم زیادتنهایی دوسدارم...این بدتررررومخه منه

حرف حساب اگربه وقتش نزنی...بعدش میشه زراضافه:/فلسفه بودن  بعضی هامثل کاسه توالته:/فقط واسه گوه خوری انتخاب شدن:|
من مادر شوهرم خوبه پشت سرم حرف نمیزنه, پسرش برعلیه من تحریک نمیکنه , توی موضوعات حساس زندگیم دخالت ن ...

خدا حفظشون کنه تبریک به همچین مادری وتبریک به همچین عروسی که قدر خوبیو درک میکنه