2777
2789
عنوان

قانون جذب

214 بازدید | 23 پست

سلام دوستان احتیاج به کمک دارم 

کسایی که قانون جذب رو خوب می دونن می شه جواب بدن لطفا ممنونم

من مدت طولانی شاید ۳ ساله که در گیر یه فکر خیلی منفی شدم الان واقعا خسته شدم چون شده عادت واسم همش توو ذهنم تکرار می شه که اونم مقصرش خودم هستم 

هر کاری می کنم تا یه فکر مثبت جایگزین کنم نمی شه انگار یه چیزی جلوشو می گیره 

حالا کلا می خوام بی خیال فکر بشم کلا مثبت هم جایگزین نکنم و بسپارم به خدا و توکل کنم 

سوال من الان اینه که اگر بخوام دیگه بهش فکر نکنم دیگه ممکنه خدا منو به خاطر فکرای بدم ببخشه و اون فکرا توو زندگیم اتفاق نیوفته؟

مرسی که کمکم می کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید هروز سپاسگزاری کنی عزیزم این باعث میشه روابطتت با خدای مهربون قویتر بشه و بعد چند ماه که در سپا ...

یعنی این ۳ سال که یه فکر خیلی بد واسه سلامتیه کسی هی توو ذهنم مرور می شد از بین می ره؟

بعدش اینکه چه جوری سپاسگزاری کنم چی باید بگم

اره ولی باید ی جور دیگه ب اون اتفاق فکر کنی تو انرژی زیادی فرستادی برا اون اتفاق بد اونم انرژی منفی الان باید فقط مثبت بفرستی و این ک برای افکار اشتباهت هواپوتوپونو انجام بدی ....اینجوریه ک باید ورد زبونت باشه این زکرا

خدایا متاسفم 

خدایا منو ببخش

خدایا دوست دارم 

خدایا شکرت 

یعنی این ۳ سال که یه فکر خیلی بد واسه سلامتیه کسی هی توو ذهنم مرور می شد از بین می ره؟ بعدش اینکه چ ...

قانون جذب اینکه تو بجای افکار منفی افکار مثبت رو توی ذهنت بکاری و با این راه میشه که توی حال کسی که نگرانشی تاثیر مثبت بزاره 

از کارهایی که میتونی انجام بدی حال خوب هرچیزی که بهت امید میده از خدا ممنون باش

قانون جذب اینکه تو بجای افکار منفی افکار مثبت رو توی ذهنت بکاری و با این راه میشه که توی حال کسی که ...

یعنی اون فکرای منفی همش دود می شه دیگه تاثیر ندارن؟

باید رو افکارت کار کنی بخصوص که دیگه عادت کردی بهترین کار منحرف کردن ذهنت از افکار منفیه هر موقع خوا ...

آخه یه جورایی جزو باورام شده می خوام باورام درست بشه خودم که خیلی داغونم شاید باورتون نشه 

آخه یه جورایی جزو باورام شده می خوام باورام درست بشه خودم که خیلی داغونم شاید باورتون نشه  

مهمترین اصل برا تغییر اینه که ادم خودش به این برسه که باید عوض بشه شما به این مرحله رسیدی بقیشم بسپار به خودش و شروع کن حتما موفق میشی

مهمترین اصل برا تغییر اینه که ادم خودش به این برسه که باید عوض بشه شما به این مرحله رسیدی بقیشم بسپا ...

مرسی که انقدر خوبی 

با دوستام که حرف می زنم فقط نا امیدم می کنن و می گن هیچ کاری نمی شه کرد

پیش خودم می گفتم خدا بنده ی قاتلشو می بخشه من که فقط فکر کردم پس راه برگشت دارم هنوز 

نمی دونم 😔