2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 23 پست
مرسی که انقدر خوبی  با دوستام که حرف می زنم فقط نا امیدم می کنن و می گن هیچ کاری نمی شه کرد پ ...

شک نکن از همین امشب حدیث کسارو شروع کن خوندن خیلی دعای عجیبیه من خودم باورم نمیشه که انقدر حس خوب به ادم بده و بعد یه دفتر بردار و هر موقع فکر بد به ذهنت امد شروع کن نوشتن و بعد اون پاره کن و بریز دور یا بسوزون به اب بده نا امید نشو برا خودت یه قانون 21روزه بزار که این کار انجام بدی بعد کم کم خودت نتیجه اش میبینی

شک نکن از همین امشب حدیث کسارو شروع کن خوندن خیلی دعای عجیبیه من خودم باورم نمیشه که انقدر حس خوب به ...

الهی من قربونت برم که انقدر خوبی چشم شروع می کنم 

فقط ازین که فکرمو روی کاغذ بیارم می ترسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی من قربونت برم که انقدر خوبی چشم شروع می کنم  فقط ازین که فکرمو روی کاغذ بیارم می ترسم&nbs ...

اصلا این بهترین کار یه جور تخلیه روحیه مثل خارج کردن هر چیز منفی یه بار امتحانش کن خودت نتیجه اش میبینی  بعد خودت تکرارش میکنی

اصلا این بهترین کار یه جور تخلیه روحیه مثل خارج کردن هر چیز منفی یه بار امتحانش کن خودت نتیجه اش میب ...

جدی؟ همیشه چون آرزوهامو می نوشتم براورده می شد 

ازین می ترسیدم که نکنه بنویسم اینا هم اینجوری باشن

جدی؟ همیشه چون آرزوهامو می نوشتم براورده می شد  ازین می ترسیدم که نکنه بنویسم اینا هم اینجوری ...

خوب اروز مینویسیم ولی اینارو پاره میکنیم و دور میندازیم همون تاثیر تخلیه شدن داره

خوب اروز مینویسیم ولی اینارو پاره میکنیم و دور میندازیم همون تاثیر تخلیه شدن داره

آهان متوجه شدم حتما این کارو می کنم چشم واقعا ازت ممنونم عزیز دلم😍😍💖

اگر تا الان اتفاق بدی براتون نیوفتاده یعنی واقعا درگیر اون فکر نبودید 

چون اگر مثلا من مدام به خیانت فکر کنم قانون جذب باعث میشه یهو فیلمی ببینم که در مورد خیانته یا همین که دارم توی خیابون رد میشم دو نفر در مورد خیانت حرف بزنن و  هی مدام توی زندگیم بیشتر و بیشتر بشنومش تا اینکه به یه مثال مادی تبدیل بشه 

مثلا شما اگر واقعا طولانی مدت فکرتان درگیرش بود تا الان براتون اتفاق میوفتاد پس زیادم درگیرش نیستین 

بعدم توی قانون جذب سه قدم وجود داره:

فکر (تصور)

احساس(میتونه خوب یا بد باشه)

باور (ایمان به اینکه اتفاق میوفته)

اگر یکی از این موارد رو نداشته باشید اتفاق نمیوفته