2777
2789
عنوان

بورسیای عزیز ی لحضه تشریف بیارین

191 بازدید | 30 پست

من پریروز شتران خریدم خوب بود تا امروز که منفی خورد اولین سهمی بود ک خریدم.امروز هم خساپا خریدم خیر سرم تو سقف قیمت الان هم منفی خوردم حسابی.بنظرتون رشد میکنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین جفتشو دست نزن حداقل تا دوسه ماه آینده اصلن نگاشونم نکن 

کاش چندماه پیش ک من وارد شدم یکی بهم همینو میگفت الان بدون هیچ دردسر و استرس و پای سیستم نشستنی پولم حداقل چهار برابر شده بود

خساپا جای رشد داره 

ولی با صبوری 

تا دو روز منفی شد نا امید نشو

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌
ببین جفتشو دست نزن حداقل تا دوسه ماه آینده اصلن نگاشونم نکن  کاش چندماه پیش ک من وارد شدم یکی ...

ازکجایادگرفتی شما یعنی توچندماه خوب یادگرفتی؟

هیچوقت نگو خدابمن پشت کرده😕شایدتویی که برعکس نشستی😉🙃
ازکجایادگرفتی شما یعنی توچندماه خوب یادگرفتی؟

الان قیمتا رو مقایسه میکنم با مثلا ۵ماه پیش میبینم سهمایی مثل تجارت و صادرت و خساپا و شبندر و همشون ۳ ۴ برابرر شدن بازم میشن منم اون موقع ها خریدم سودم میکردم دو رروز منفی میشد میترسیدم میفروختم کلن سهامداری بهتر ازنوسانگیریه

باشه منم کاریش ندارم فعلا

چه خوب که جرات داشتی بخری من فقط عرضه اولیه خریدن 

الان یک ماه گذشته وارد بورس شدم 

کارگزاری چی هستی 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم برای من خواهد افتاد 😊😍😍  کی بود این رو راه انداخت 😑؟ فک‌کردم عقب افتادم منم همین  امضا رو زدم🤦‍♀️