2777
2789
عنوان

سن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 61 پست
عزیزم خو یه بچه دارین که دیگه دومیشو چرا عجله داری؟

خودم تک فرزندم از اسم تک فرزندی حالم بهم میخوره...

یائسگی زودرس هم = تموم شدن تخمک ها و زمان کم!!!

یعنی یا الان یا هیچ وقت

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم تک فرزندم از اسم تک فرزندی حالم بهم میخوره... یائسگی زودرس هم = تموم شدن تخمک ها و زمان کم!!! ...

انشاالله که زود باردار بشی 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
انشاالله که زود باردار بشی 

ممنون، انشاالله❤

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من خودم ۲۲همسرم ۲۸ باردارم چهارسال بعدازدواج وبعدازخریدن خونه ماشین 

فک نمیکنی هنوز سنت کمه زوده؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
فک نمیکنی هنوز سنت کمه زوده؟

نه اصلا اتفاقا بهترین وقته زندگی یکنواخت شده بودیکم دوست دارم یکم هیجان بیادتوش😍

برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️

نه اصلا اتفاقا بهترین وقته زندگی یکنواخت شده بودیکم دوست دارم یکم هیجان بیادتوش😍

خیلی زود ازدواج کردی خب

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
ممنون عزیزم سه هفته.گفت این ماه استراحت کنم ماه بعد  دوباره اقدام کنم

من ۵ ماه استراحت کردم البته گفت میتونی از ماه قبلم اقدام کنم خودم گفتن یه کمی بیشتر بگذره بدنم جون بگیره قشنگ 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
خیلی زود ازدواج کردی خب

خب شرایط جوری بود ک بایدزودازدواج میکردم وخداروشکرراضیم میتونستم توسی سالگی ازدواج کنم ولی هیچ وقت راضی نباشم

برای سلامتی خانوادم و حل شدن مشکلم یه صلوات میفرسی الهم صل علی محمدوال محمد❤️

خب شرایط جوری بود ک بایدزودازدواج میکردم وخداروشکرراضیم میتونستم توسی سالگی ازدواج کنم ولی هیچ وقت ر ...

اره خوبه تو چهارساله ازدواج کردی خب اونایی که تازه ازدواج کردن و یکم سنشون بالاس باید نگران باشن