2777
2789
عنوان

سن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 61 پست

من همه چیزو سنجیدم ولی خب سن هم فاکتور مهمیه، روابطم با همسرم تثبیت شد، از لحاظ مالی هم به ثبات رسیدیم، درسمو تا آخر ادامه دادم و بعدش باردار شدم، اما خب احتمالا اگر زمان برگرده بین ارشد و دکتری باردار میشدم، چون نباید از یک سنی بگذره و سلامتی مادر و جنین به خطر میفته، سن هم فاکتور مهمیه و باید در نظر بگیرید، ضمن اینکه یک سری شرایط واقعا قابل چشم پوشی هستن و نباید کمالگرایی کرد

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
بچه اول دقیقا شب تولدم ۲۲ سالگی ب دنیااومد اون موقع شوهرم ۲۷ داشت الان ۲۵ سالمه دومی توراهه. اولی ...

اوووووووف الان مامان دو تا نینی هستی پس یه سوال بعد اومدن بچه دیگه اون ادم قبلی نبودی؟برای خودت میتونستی وقت بذاری ؟سرکار بری؟تفریح کنی؟

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سنم کمه و همه چی رو سنجیدم اقدام کردم که متاسفانه تو ۷ هفته سقط شد

اوف عزیزیم ان شاءالله سری بعد هنوز خیلی وقت دارین

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

من شوهرم۳۲سالشه خودم۲۸

الان باردارم البته بارداری دوممه اولی متاسفانه سقط شد

وضع اقتصادیمون ک خداروشکر خوبه فعلا حداقل برا ی بچه میتونیم خیلی خوب هزینه کنیم و تقریبا کمبودی نداشته باشه از لحاظ موقعیت کاری هم شوهرم خوبه ایشاالله بهترم میشه رابطمون باهم و خونواده هامونم عالیه

من ۲۸. همسرم ۳۰ بچه دومم رو باردارم.

راضی هستی؟

مشکلت چی بود؟من کلی ازمایش و سونو دادم تو هیچ کدوم مشکلی نداشتم

من عکس رنگی و ام ار ای و سونو دادم هیچ مشکلی نداشته و بی دلیل بود مال من خارج از رحم بود 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
من اول خونه خریدم بعد بچه آوردم  الانم تو فکر دومیم انشاالله از شهریور اقدام میکنم  البت ...

ان شاءالله به سلامتی دنیا بیاد 

خودم ۲۲ شوهرم ۳۰ ... بچم ده ماهشه فکر همه جا شو کردیم ، اما عجله نداشتیم! تا این که فهمیدم یائسگی ز ...

عزیزم خو یه بچه دارین که دیگه دومیشو چرا عجله داری؟

اوووووووف الان مامان دو تا نینی هستی پس یه سوال بعد اومدن بچه دیگه اون ادم قبلی نبودی؟برای خودت میتو ...

بچه عشقه

بچه ک نداشتم ب بدبختی کلاس میرفتم

اما بعد با بچه دوساله و کلی سختی کلاس میرفتم ولی خدا ب برکت وجودش خ انرژی بهم میداد.

من ب این چیزا اعتقاد دارم

یادمه تازه عقد کرده بودیم شوهرم میگفت من ۲۴ ساعت درس میخوندم گاهی کمم میاوردم اما الان ک متاهلم بیشتر روزو باتوئم درسی ک سه ساعت پاش بودم نیم ساعته تموم میشه

خدا توان و شرایطشو فراهم میکنه

تا اطلاع ثانوی حوصله بحث کردن با هیچکی رو ندارم.....
شرایطشو داشتم خودم ۲۵ شوهرم ۳۱ خونه داریم وضع مالیمون خوبه دستمون به دهنمون میرسه 

خدارو شکر ان شاءالله یه سلامتی

اهان خیلی سخت بود؟ان شالله بارداری بعدیت بی دردسر باشه

انشاالله 

چند روز بیمارستان بستری بودم و تا یکماه درگیر از و بیمارستان بودم داداش که بطرف 

فقط از خدا میخوام که بارداری سالم داشته باشم و دوباره تکرار نشه 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗