2777
2789
عنوان

سن بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ٢٥ و نيم شوهرم ٢٨ هنوز بچه نخواستيم    واس من فرقي نداره ولي شوهرم ميگه هنوز زوده واسش ...

خوبه دیه هنوز خودش میگه زوده ما هم دقیقا همسن شما هستیم هردو

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
خوبه دیه هنوز خودش میگه زوده ما هم دقیقا همسن شما هستیم هردو

اره تو فاميلاشون همه پسرا سن بالا ازدواج ميكننو ٨٠ درصد ارشد و دكترا دارن و چون اين زودتر از بقيه ازدواج كرده ميگه فلن دوس ندارم 

اره تو فاميلاشون همه پسرا سن بالا ازدواج ميكننو ٨٠ درصد ارشد و دكترا دارن و چون اين زودتر از بقيه از ...

ههههههه فک کنم تنها ادمی هس که میگه دوسنداره

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍
ههههههه فک کنم تنها ادمی هس که میگه دوسنداره

نه اينكه دوس نداره ولي ميگه نميخوام بگن هول بود يه جورايي بهش حق ميدم فك كن تو يه جمع هستي بقيه همه سن بالاتر از تو باشن و تو بچه بغل انگار روش نميشه و خجالت ميكشه

ولي امسال يا سال بعد ديگه ميريم تو فكرش

نه اينكه دوس نداره ولي ميگه نميخوام بگن هول بود يه جورايي بهش حق ميدم فك كن تو يه جمع هستي ...

هههههه چن وقته ازدواج کردین؟

چهار سال عقد دو سال عروسي 

اوووووووو چه زیاد چهار سال عقدددد یا ابلفض

نه از عقد چهار سال ميگذره دو سال از عروسي

اهان دوسال میشه دیه 😂😂😂