2777
2789
عزیزم قضیه درز پشت چادر رو میگی؟چرا باید باشه؟

مدل چادرعراقی اینکه ازکمر دو تیکه میشه وی پف قشنگی به چادرمیده تازه عراقی ها کلی پارچه اضافی ازداخل میگیرن که کسی خواست اندازش کنه درز چادر باز کنه به اندازه خودش درستش کنه در کل چادرخیلی قشنگیه وخیلی کمیاب عزیزم

مدل چادرعراقی اینکه ازکمر دو تیکه میشه وی پف قشنگی به چادرمیده تازه عراقی ها کلی پارچه اضافی ازداخل ...

ممنون عزیزم از توضیحت.من پارچه دادم عربی اصیل بدوزم عرضش کم بود گفت تا حلو تیکه میخوره اصلش هم همینه که بخوره منم چون جایی ندیده بودم قبول نکردم.حالا به نظرت عربی اصیل و عبایی عراقی چقدر فرق دارن؟تو نت هیچی پیدا نکردم

لطفا برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه یا الله بگید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم از توضیحت.من پارچه دادم عربی اصیل بدوزم عرضش کم بود گفت تا حلو تیکه میخوره اصلش هم همینه ...

چادرهای عراقی ازکمر تیکه میخورن ولی عربی اصیل معمولااینجوری نیس چادرهای عراقی ازجلو سر هم ی تیکه میخورن ودورتا دورشو لبه دوزی میکنن تاچادرتکون نخوره اگه عکسی پیداکردم واست میفرستم

چادرهای عراقی ازکمر تیکه میخورن ولی عربی اصیل معمولااینجوری نیس چادرهای عراقی ازجلو سر هم ی تیکه میخ ...

ممنونت میشم خیلی گشتم نبود.تو این وضعیت هم که عراق رفتنی نیستیم😔😔

لطفا برای حل مشکل ازدواج خواهرم یه یا الله بگید❤