2777
2789
پیج دارن؟

سایت دارن

پیج هم دارن

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پیجش رو میذاری؟

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی
اینجاهرمدلی هس غیرازعبای عراقی خیلی به ادم وقارمیده وبشدت زیباست اگه دوختی عکسشوواسم میفرستی ممنونت ...

دوست من اهواز هستن و برام فیلم فرستادن ازش ، گفتن پارچه و دوختش حدود ۱ و خورده ای میشه

تو قم هست چون اونجا عراقی زیاده این مدل رو خیاط های عراقی میدوزن

واقعا؟حالا از کجا خیاط عراقی گیر بیاریم؟

جای خاصی دارن؟

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

دوست من اهواز هستن و برام فیلم فرستادن ازش ، گفتن پارچه و دوختش حدود ۱ و خورده ای میشه

یتدش بخیر۴سال پیش کربلا ۸۰تومن گرفتم باورکن بهترین پارچه بود ن چروک میشد رنگشم مشکی بود وخیلی رو سرقشنگ بود حالااگه همون باشه ادم هزینه کنه ارزش داره

عبای عربی عراقی نداره.همون چادر معمولی عربی هست که همه جا هست

تو مغازه شون داشتن

همه مدل های مغازه رو تو پیج نمیذارن

مدل های اختصاصی دارن

مثلا من خودم چادر پاپیونی گرفتم

هیچ جا این مدل رو ندیدم

عبای عراقی هم داشت که خیلی قشنگ بود حیف که عکس نگرفتم

تو مغازه شون داشتن همه مدل های مغازه رو تو پیج نمیذارن مدل های اختصاصی دارن مثلا من خودم چادر پاپ ...

تو پیجشون که بیشتر کارها کپی بود از برندهای معروف

مثل هد شال که مال نوراحجاب هست و چادر آرامش( البته یه اسم دیگه بود تو پیج) مال کیمیای سحر

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم