2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا . مزخرفه . فیلم آلمانیه سفر در زمان . خشک و بی احساس و تلخ. قاطی پاتیه اصلا .

واقعا؟! توی نت که نوشته بودن محشره و بهتزین سریال شده و....

شما همه قسمتاش رو دیدی؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
بعدشم اسم فیلم واقعا به فیلم میخوره...کل سریال یه فضای دارک داره و تیره..یه لحظه شادی هم تو فیلم دید ...

اخه میخوام بدونم قشنگه دانلودش کنم یا نه؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
واقعا؟! توی نت که نوشته بودن محشره و بهتزین سریال شده و.... شما همه قسمتاش رو دیدی؟

من 2 فصل دیدم .ببین من فیلم های آلمانی رو دوست ندارم . چون دیالوگاش احساسی نیست شخصیت هاش همیشه خشک و یخن . موضوعش اینه یه نیروگاه اتمی هست که بغلش یه غاره . توی غار 2 تا در هست یکی 33 سال عقب میبره یکی 33 سال جلو . 

موضوعش خیلی خوبه اما شخصیت ها و دیالوگها نه . همم باید انقدر حواص جمع نگاه کنی که قاطی نکنی چون مثلا طرف میره گذشته هم جوونیش هم پیریش باهم حرف میزنن . یهو میبینی در آنه واحد یه نفر سه نفره . گذشته حال آینده . من نصفه نیمه گذاشتم موند . باز چند قسمت دانلود کن ببین شاید تو خوشت اومد. من بهت فیلم لیست سیاه رو معرفی میکنم پر از حادثه های های جنجالی و پر رمز و راز. و عاشق شخصیت اولش شدم. یعنی محشره ها. ببینی کیف میکنی. 7 فصل دیدم هنوزم نمیدونم شخصیت اصلی کیه ؟؟؟؟ از بس پر رمز و رازه .

خدایا اونی رو که بی ارزشم کرد رو نمیبخشمش 
بعدشم اسم فیلم واقعا به فیلم میخوره...کل سریال یه فضای دارک داره و تیره..یه لحظه شادی هم تو فیلم دید ...

برا همون من دیگه ندیدم . یا تصویر خیانته یام سیاه و یخ

من 2 فصل دیدم .ببین من فیلم های آلمانی رو دوست ندارم . چون دیالوگاش احساسی نیست شخصیت هاش همیشه خشک ...

چقد قشنگ و کامل توضیح دادی 

مرسی 

پشیموث شدم از ذیدنش 

این لیست سیاه درمورد چیه؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
چقد قشنگ و کامل توضیح دادی  مرسی  پشیموث شدم از ذیدنش  این لیست سیاه درمورد چیه؟

لیست سیاه یه تبه کار بزرگ آمریکاییه که تحت تعقیبه و همون قسمت اول میاد اداره پلیس خودشو معرفی میکنه و اسم یه شخص رو میاره که فقط و فقط با اون زن صحبت میکنه و اعترافاتش رو میگه . این زن هم تازه ازدواج کرده و پلیسه . بعد ماجرا شروع میشه . وای محشره . من همش برمیگردم از اول میبینم. ماجراهای جالب حقیقت های جالب از سیاست . خودشم اون تبه کاره یجوری فیلم بازی میکنه یجوری آدم میکشه که بیننده خوشش میاد. حتما توصیه میکنم ببینی .