2777
2789
عنوان

زوج مینور

338 بازدید | 39 پست

اونایی که هم خودشون هم همسرشون مینور هستند بیاید باهم صحبت کنیم لطفا تجربه هاتونو بنویسید

من خودم هفته ۱۳بارداری هستم و یکشنبه cvs دادم و منتظر نتیجه هستیم برام دعا کنید بچمون سالم باشه ان شالله

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم یه سوال چطوری موقع آزمایش اجازه ازدواج دادن

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
میشد ازدواج کنید؟؟

بله عزیزم میشه من دو سال و نیمه ازدواج کردم 

چیزی مانع ازدواج نیست ما با آگاهی انتخاب کردیم که ازدواج کنیم و هردو از قبل میدونستیم مینوریم ولی چون عاشق هم بودیم برامون مهم نیست و الانم یه درصدم پشیمون نیستیم

عزیزم یه سوال چطوری موقع آزمایش اجازه ازدواج دادن

عزیزم اجازه ازدواج میدن فقط باید بدونیم که موقع بارداری از جفت جنین نمونه بگیریم و بررسی بشه که خدایی نکرده ماژور نباشه

چجوری اجازه میدن که مینورها ازدواج کنن باهم؟ قانون عوض شده؟ پس چرا دیگه آزمایش خون میگیرن قبل از از ...

ازمایش برای اگاهیه زوجینه نه برای منع کردنشون از ازدواج

ممکنه کسی مشکلی داشته باشه ولی ندونه ازمایش میگیرن که مطلع بشن وگرنه چیزی الان مانع ازدواج نیست اصلا

عزیزم اجازه ازدواج میدن فقط باید بدونیم که موقع بارداری از جفت جنین نمونه بگیریم و بررسی بشه که خدای ...

اخه ما هر دو مون فقط کم خونی معمولی داشتیم پدرمونو در آوردن اجازه ندادن دارو دادن دو ماه چطور به دو تا مینور اجازه دادن

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده