2777
2789
عنوان

زوج مینور

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 39 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیبه چه جوری اجازه ازدواج دادن؟ آخه شنیدم دو تا مینور نمیتونن ازدواج کنن

میشه ازدواج کنن 

فقط پای خودشونو 

ازشون هم تو محضر هم تو ازمایشگاه هم تعهد میگیرن ک خودشون خواستن 

اون دفعه تو ازمایشگاه ی پسر دختری عاشق هم بودن بعد اینل جفت مینور بودن 

خانوادشونو نگفته بودن میخواستن عقد کنن ک خانواده میفهمن اینا مینورن 😐اومده بودن با مسوول دعوا 

مسوولم بهشون میگفت اینا خودشون همو میخوان

ب همکارشم میگفت مگه ازشون تعهد نگرفتی برو بیار نشون بده😐

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اخه ما هر دو مون فقط کم خونی معمولی داشتیم پدرمونو در آوردن اجازه ندادن دارو دادن دو ماه چطور به دو ...

فکر کنم سال‌های قبل اینطور بوده تا اونجایی که میدونم دهه ۷۰ اصلا به دوتا مینور اجازه ازدواج نمیدادن ولی الان علم پیشرفت کرده و میتونن جنین سالم و ناسالمو تشخیص بدن و اجازه ازدواج به همه میدن

فکر کنم سال‌های قبل اینطور بوده تا اونجایی که میدونم دهه ۷۰ اصلا به دوتا مینور اجازه ازدواج نمیدادن ...

سال قبل کجاس عزیزم همین امسال

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده
میشه ازدواج کنن  فقط پای خودشونو  ازشون هم تو محضر هم تو ازمایشگاه هم تعهد میگیرن ک خودش ...

کاملا محرمانه میمونه برای ما اینطور بود 

ما اعلام کردیم ما عاشق همیم و خونواده هامون مخالفن اگه بدونن مینوریم که هیچ جوره راضی نمیشن و نمیخوایم بفهمن 

اونا هم اصلا به خونواده هامون نگفتن

بعد از ازدواج برای ازمایش pnd1 به خون پدر مادرامون نیاز داشتیم که دیگه بهشون گفتیم 

عزیزم شوهرت سالمه نگران نباش اگه مینور بود موقع ازدواج بهتون میگفتن

موقع ازدواج فقط گفتن که من کم خونی دارم حتی نفهمیدم ک مینورم 

خداکنه نباشه متخصص بهم گفت بایدشوهرت آزمایش بده 

جوابش فردامیاد😿

کاملا محرمانه میمونه برای ما اینطور بود  ما اعلام کردیم ما عاشق همیم و خونواده هامون مخالفن اگ ...

اونا هم همینطوری بود نمیدونم چجور فهمیده بودن

ما تو فامیلمونم داشتیم بعد کش مکش با خواست خودشون‌ازدواج کردن دو تا بچه سالمم دارن

انشالله نی نی شمام سالم و خوشکله

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

سال قبل کجاس عزیزم همین امسال

ای بابا 😢

نه ما دو سال و نیم قبل بود خیلی برخورد خوبی داشتن و خیلی هم باهامون راه اومدن که

ولی در کل این قانونه که نمیتونن مانع ازدواج بشن شاید میخواستن اذیتتون کنن که از ازدواج باهم پشیمون بشید

موقع ازدواج فقط گفتن که من کم خونی دارم حتی نفهمیدم ک مینورم  خداکنه نباشه متخصص بهم گفت بایدش ...

مطمئن باش نیست من که دلم روشنه

بیا جواب ازمایششو همینجا بگو

ای بابا 😢 نه ما دو سال و نیم قبل بود خیلی برخورد خوبی داشتن و خیلی هم باهامون راه اومدن که ولی در ...

اذیت کنای بد بد بد 😞

حالا که امضامو خوندی میشه یه صلوات برای ازدواج خوب خواهرم بفرستین من سنم کمه اما نگرانم برای همه چیز و همه کس تورو خدا صلوات بفرستین خدا بهم آرامش بده,ان شاالله خدا بهتون سلامتی بده