2777
2789
عنوان

واایییی چ زشت ی لیست بلند بالا خرید واسه پدرشوهرم فرستادم😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6706 بازدید | 263 پست
خب دونه دونه كه نميتونسته بگه بخر اونجوري كه بدتره يكدفعش كرده گفته ديگه  مثلا بايد ميگفت برنج ...

یه چیزم نمیشد نگه داره شوهرش بخره ؟😐

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون برنج خودش از این حشره ها گذاشته بود تشخیص دادن که احتمالا برنج منم اینجوری شده😂عقلش نمیرسید که ...

اصلا هم حشره بزنه 

یه چیزی پهن میکردی تو حیاطی چیزی برنج ک میریختی روش حشره هاش در میومد نمکم میزدی میزاشتی بمونه

پشیمون شده بوده از اینکه برنج داده 🤨🤨🤨

Are you lost baby girl?
عالی الان پشیمونم چرا بهش نگفتم گشنگیتو از خونه بابات اوردی !  کلا اومده بود برا کندن مال بابا ...

بعضیا همینطورن،آره قبول دارم حرفش زشت بوده،مردمم چ شانس دارن بخدا،مادرشوهرمن صبحونه نمیده بمن ناهارم فقط روزاول 😂،کلی پیش اومده ک ما شرایط مالیمون بدشده باشه مادرشوهرمم خیلی وضعش خوبه خودشم تنهاس شوهرش فوت کرده ،ولی خدایی اصلاروم نمیشه بگم اینوبگیراونوبگیر یاپول بده،عجبااا

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃
والا بخدا،هردفعه خونشون چشمم ب سینیه میخوره میگم نگران نباش ی روزی قوی میشم ومیام برت میگردونم😂😂😂 ...

دختر خدا نکشتت چقد خندیدم  

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
یه چیزم نمیشد نگه داره شوهرش بخره ؟😐

عزيز دلم شيوه زندگيا متفاوته هركس به سبك و مدل خودش زندگي ميكنه به قول معروف صلاح مملكت خويش خسروان دانند 

شما از كجا ميدوني شوهرش خريد نميكنه؟

يا اصلا خريد نميكنه اوني كه بايد اعتراض كنه قطعا من و شما نيستيم 

خوب بنده خدا بابای من ک چهار دونگ خونه رو برا ما خرید بعلاوه ماشین بنده خدا من ک هر روز باید غذا در ...

چند سالتونه؟

پدرشوهرم وقتی دخترم بدنیا اومد ی تومن کادو داد مثلا بهمون

الان امسال به شوهرم گفت اون پولمو بدین

من بهم برخورد گفتم بدیم شوهرم قبول نکرد گفت بذار بگه کادو بوده

اما اگر یوقت جلوی من بگه درجا میریزم به کارتش

اصلا هم حشره بزنه  یه چیزی پهن میکردی تو حیاطی چیزی برنج ک میریختی روش حشره هاش در میومد نمکم ...

برنج خودش خراب بود برنج سالم میخواست دیگه

وچی بهتراز برنج من؟😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
😆😆😆😆😆مگه قبلا جومونگو ندیدید؟؟؟

هزااااااارباااار،میگ جزئیاتشو فراموش کردم😭😭😭تازه هروقتم نمیبینه همون قسمتودانلودمیکنه میبینه،الانم گیرداده ب من ک چرا سوسانو داره خودشو میندازه ب جومونگ درحالی ک سویا هست😐منم گفتم بتو چه ،بمن چه،مگ توزنی یامن جومونگم ومیخوام برات هووبیارم😂😭😭

کاش یه بابا پنجعلى جیبى داشتم تا هر وقت یکى میخواست نصیحتم بکنه مى خوابوند دهنش😃

یه عده میخوان بگن خوبه هستن دارن میگن داره خریده فکر میکنن بقیه ک میگن اشتباه کردی از جمله من حسودیم ، چون پدر شوهرمون اینجوری نیست . اول بگم که من اصلا پدر شوهر ندارم مجردم ، حرفمم این بود ک مردا خیلیا خرید خونشونو خودشون میکنن یه کم سختی میکشن وظیفه اشونو میفهمن .

ولی اینکه کلا هیچی نخره ینی داری بهش رو میدی 

ازت اگر پرسید چی میخوای خب بگو چای و برنج

دیگه به قول خودت سر سوزنم لیست نکن ک واسه اون اگه بنظرت بی ادبی نیست تاپیک زدنت و سوال کردنت چی بود دیگه 

ریپلای_نزنین# لطفا 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

خوب بنده خدا بابای من ک چهار دونگ خونه رو برا ما خرید بعلاوه ماشین بنده خدا من ک هر روز باید غذا در ...

هرکس وظیفه خودشو انجام میده

چقد پر توقع

بابای شماهم لطف کرده خونه داده ماشین داده

دلیل نمیشه چون بابای شما اینکارو کرده خرید خونتون تا سر سوزن و پدرشوهرت بگیره

و بیچاره تو ک غذا درست میکنی

میخوای اونم من بیام درست کنم 

Are you lost baby girl?