خرید خونه رو پدرشوهرم معمولا برامون انجام میده ی مدت دستش خالی بود و مهمون داشت نخرید برامون چیزی بعد الان چند بار گفت لیست بده بخرم منم یه لیست بلند بالا تا سر سوزن ک نداشتیم نوشتم ک بخره البته کلیم بعدش ک هر چی شما خواستید بخرید اون هایی رو هم ک نشد مشکل نداره و کلی حرف ایکه لیست رو برای خودم میخواهم داشته باشم
زشت شد؟؟؟ کیا خرید خونه رو خانواده شوهر براشون میکنه؟؟؟
خب دونه دونه كه نميتونسته بگه بخر اونجوري كه بدتره يكدفعش كرده گفته ديگه مثلا بايد ميگفت برنج ...
یه چیزم نمیشد نگه داره شوهرش بخره ؟😐
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اصلا هم حشره بزنه یه چیزی پهن میکردی تو حیاطی چیزی برنج ک میریختی روش حشره هاش در میومد نمکم ...
برنج خودش خراب بود برنج سالم میخواست دیگه
وچی بهتراز برنج من؟😁
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه عده میخوان بگن خوبه هستن دارن میگن داره خریده فکر میکنن بقیه ک میگن اشتباه کردی از جمله من حسودیم ، چون پدر شوهرمون اینجوری نیست . اول بگم که من اصلا پدر شوهر ندارم مجردم ، حرفمم این بود ک مردا خیلیا خرید خونشونو خودشون میکنن یه کم سختی میکشن وظیفه اشونو میفهمن .
ولی اینکه کلا هیچی نخره ینی داری بهش رو میدی
ازت اگر پرسید چی میخوای خب بگو چای و برنج
دیگه به قول خودت سر سوزنم لیست نکن ک واسه اون اگه بنظرت بی ادبی نیست تاپیک زدنت و سوال کردنت چی بود دیگه
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون