2777
2789
6 ماه ...ولی به خاطر اوضاع کرونا زیاد با هم نرفتیم بیرون...فقط در حد خونه هم رفتن ی روزه است...

شش ماه مدت کمی نیست ها چطور نشناختیش تا الان 

واقعا شناخت نداری یا این که فقط نگرانی

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه نمیشه بیشتر عقد بمونیم ....رسم داریم دختر تا عقد کرد عروسی کنه حالا خوبه من 6 ماه موندم ...

حتما رسم هم هست که اگه بعد از ازدواج (خدای نکرده) مشکلی پیش اومد صدای زن درنیاد...  

چرا قبول کردی با خونوادش توی یه خونه زندگی کنه؟ موقتا دیگه؟

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
اخه نمیشه بیشتر عقد بمونیم ....رسم داریم دختر تا عقد کرد عروسی کنه حالا خوبه من 6 ماه موندم ...

امیدوارم خوشبخت بشی

کجایی هستی عزیزم

خدایا توراسپاس میگویم آنچنان خاضعانه که درخورحقیری من است وآن قدرفراوان که سزاواربزرگی توست😙

اگه به خاطر ابرو و حرف های مردم داری راضی میشی.

از الان بهت میگم که داری پشت پا میزنی به بختت😑

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.

من دو ماهه زیرو بمشو در آوردم دقیقا همونجوری که شناخته بودمش بود فقط یکسری نکات ریز هست که فقط و فقط توی زندگی با طرف میشه فهمید اونم یکسری رفتارها و خصلت های نهانه که طرف در خودش عیب نمیدونه در حالی که از دید زن اون رفتار درست نیست.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
شش ماه مدت کمی نیست ها چطور نشناختیش تا الان  واقعا شناخت نداری یا این که فقط نگرانی

اره والا....این مردا هر روز ی رنگن....احساس می کنم بام  رو راست نیست ....متوجه شدم خانواده اش هم دروغ گفتن مثل آب خوردن براشون ....

سر تا پا استرسم .....چی خوشبحالم ....آرزوی مرگ کردم

من جات بودم تا جون آخرم صبر میکردم میگفتم من هنوز شناخت ندارم.اینکه کارامونو کردیم جواب منطقی نیست.ارزوی مرگ چیزی رو حل نمیکنه واسه زنده بودنت فکر ساسی بکن.من که در استانه جدایی هستم فقط میفهمم داری چه قمار بزرگی میکنی سر زندگیت

حتما رسم هم هست که اگه بعد از ازدواج (خدای نکرده) مشکلی پیش اومد صدای زن درنیاد...     ...

اره قرار شرایط کارمون جور بشه که جدا بشیم ...البته اشتباه کردم باید شرط خونه میزاشتم

اره والا....این مردا هر روز ی رنگن....احساس می کنم بام  رو راست نیست ....متوجه شدم خانواده اش ه ...

تا نشناختیش عروسی نکن باهاش حرف بزن بلکه باز کنه برات ماجرا رو

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀