2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه کرم از ۵۰۴۰ گرفتم اولا که اصلا خوب نبود بعد از یکسال زنگ زد بهم ولکن نبود میگفت چرا مرجوع نکردی الان آدرس بده پیکم بیاد یه کرم دیگه نصف قیمت بهت بده، یعنی شاید روزی ۱۰ بار بیشتر زنگ میزد، منم دیگه خسته شدم جواب ندادم ،خودشون بعد از پنج شش روز بیخیال شدن

الان یک روزه قرص سی گل بوستان میخورم ولی نمیدونم خوبه یا نه

سیگل نفخ میاره، شدیدا به دستشویی نیاز پیدا میکنی، یعنی در جا باید بری دستشویی وگرنه احساس میکنی داری منفجر میشی

من یه کرم از ۵۰۴۰ گرفتم اولا که اصلا خوب نبود بعد از یکسال زنگ زد بهم ولکن نبود میگفت چرا مرجوع نکرد ...

پس چه دارو یا قرص گیاهی خوبه ؟درباره سی گل بوستان چیزی شنیدید؟

الان یک روزه قرص سی گل بوستان میخورم ولی نمیدونم خوبه یا نه

عهههه منم این قرص و گرفتم ولی مرددم بخورم یا نه ...اثری روت داشته یانه؟؟؟

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

من از عطاری گرفتم گفت با رژیم خیلی تاثیر داره .دیگه نمیدونم راست میگه یا نه

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 
پس چه دارو یا قرص گیاهی خوبه ؟درباره سی گل بوستان چیزی شنیدید؟

بله من استفاده کردم، ۴ کیلو هم کم کردم ، اما فقط یه دوره جواب میده بعدش بدنت عادت میکنه بهش و کم نمیکنی

اما گفتم یکی از مشکلاتش اینه که اگه جایی باشی که دستشویی دم دستت نباشه از درد شکم میخوای زمین رو گاز بزنی

اولش هم مدفوعت به شدت چرب میشه یعنی چربی های فاسد رو از بدنت جدا میکنه دفع میکنه

امروز خوردم هنوز نمیدونم ولی عطار ک ازش خریدم خیلی تعریف میکرد 

من خیلی وقته خریدم ولی استفاده نکردم هنوز .با کالری شماری وزنم داره پایین میاد .راستی سرکه سیب هم میخورم خوب بوده