2777
2789
بله من استفاده کردم، ۴ کیلو هم کم کردم ، اما فقط یه دوره جواب میده بعدش بدنت عادت میکنه بهش و کم نمی ...

رژیم هم‌کنارش داشتی ؟؟یا ورزش هم انجام دادی؟؟

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص کربوفایت هم از داروخانه خریدم .بیست دقیقه قبل از غذای کربوهیدرات دار :(نون برنج ماکارونی)باید خورده بشه من تعریفش شنیدم و اگه وعده ی غذایی کربوهیدرات داشته باشه قبلش میخورم

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 
نمیشد گفت رژیم، اما خوده کپسول اشتها رو کم میکنه، اما در کنارش سرکه سیب و روز ها از قهوه سبز هم استف ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت😘😘❤❤

بدمزه نیست سرکه سیب؟

با آب رقیق باید بشه .یک یا نهااااایت دو قاشق توی یک لیوان آب بریز و بخور ....روزی دوبار .البته اگه معدات حساس نیست

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792