2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل بارداریم اسم برا بچه ام انتخاب کرده بودم ک یکی از فامیلامون اون اسمو گذاشت... بگذریم ک من حامله شدمو 1 هفته مونده ب زایمان دختر عزیزمو از دست دادم... اون شخص الان دوباره حامله اسو دختره بچه اش... چی بگم ک منم مشکل پیدا کردم واسه حاملگی.. هرکی با من حامله بود ب سلامت بچه اش تو بغلشه داره کیف میکنه کسایی ک دوران حاملگیشون سخت بود و من تو دلم براشون دلسوزی میکردم چقد مشکل دارن الان بچه هاشون سالم بغلشونه چ کنم خدایا چ کنم

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔

این اصلا حسودی کردن نداره هرچی حسودی کنه بدتره باید واسه بقیه خوشحال باشیو خوب بخوای تا خداهم بهت بده عمه من چهاربار بچه سقط کرد شما که فقط یه بار بوده به جاش چهله بردار تا خداهم بهت بده

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 
این اصلا حسودی کردن نداره هرچی حسودی کنه بدتره باید واسه بقیه خوشحال باشیو خوب بخوای تا خداهم بهت بد ...

بخدا حسودی داره دختر شیرینم تا شب قبلش داشت تو دلم بازی میکرد ضربه هاشو حس میکردم شوهرم باهاش حرف میزد ضربه میزد صب بیدار شدم دیدم تکون نمیخوره اتاقشو چیدم وسایلشو چیدم لباساشو شسته بودم ساک بیمارستان جم کردم

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔
بخدا حسودی داره دختر شیرینم تا شب قبلش داشت تو دلم بازی میکرد ضربه هاشو حس میکردم شوهرم باهاش حرف می ...

میدونم عزیزم خیلی سخته ولی نباید حسودی کنی حسودی کردن خیلی بده و حتما هم صلاح خدا بوده که اینجوری شه و عمر دختر عزیزت همینقدر بوده ولی هیچوقت حسودی نکنو امیدتو از دست نده ایشالله به زودیه زود یه دختر خوشگل دیگه به دنیا میاری

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند!