2777
2789
عنوان

تجربه هاتون..

97 بازدید | 14 پست

بچه ها بین این دونفر کدوم منطقی تره؟شما بودین چکارمیکردین؟

یکی ک درحال حاضر بهش حس داری ولی مغروره و لجباز!و انچنان اون حسِ ارامشو برات فراهم نمیکنه ولی دوسش داری 

دومی هم بهش حسی نداری ولی خودش بخوادت..لجباز و مغرورم نیس مهربونه☹

ازلحاظ مالی دومی بالاتره..

از لحاظ جدیت برای ازدواج هم همچنان دومی جدی تره

ولی خب بین حس و عقلتون کدومو انتخاب میکردین؟:(

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سخته 

ولی دومی منطقی تره.

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

بستگي داره كه كي بيشتر دركت ميكنه و حرف هم رو ميفهميد وگرنه تمام اين مهربوني و بحث مالي و اين ها ملاك نيست قيمته! 

انتخابت رو بگذار به عهده درك و شعور فرد و حس خوبي كه كنارش داري

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))
بستگي داره كه كي بيشتر دركت ميكنه و حرف هم رو ميفهميد وگرنه تمام اين مهربوني و بحث مالي و اين ها ملا ...

من حس خوبو کنار اولی دارم..

اخلاقش به اخلاقم میخوره 

دیدی میگیم باطرف حال میکنم..؟اینجوری

ولی دومی ازاوناس ک تلاششو میکنه عاشقش بشی و درک بالایی داره و جدی ترِ نسبت به اون اولی 

اخه چون دوتاشون تقریبا ازاون لحاظا در ی حدن گفتم🙁

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

راستی بچه ها من ی تجربه شکست هم دارم که باقلب و احساسم رفتم جلو..

منجر به شکست شد😅

من حس خوبو کنار اولی دارم.. اخلاقش به اخلاقم میخوره  دیدی میگیم باطرف حال میکنم..؟اینجوری ...

چي بگم گلم 

ولي به نظرم بايد بشناسيش شايد اون هم دوستت داره فقط شيوه ابرازش متفاوته 

مثلا همسر خودم( ازدواج رسمي نكرديم البته) 

چندان به ظاهر حرف و اينا نميزنه اما نشون ميده كه چه حسي داره چون ما دوستاي صميمي بوديم از سال ها قبل هميشه كمكم بوده و راهنماييم مي كرد و الان هم اينطوري محبتش رو نشون ميده

چي بگم گلم  ولي به نظرم بايد بشناسيش شايد اون هم دوستت داره فقط شيوه ابرازش متفاوته  مثل ...

درسته..ولی میدونی

من ادمیم که خیلی ذوق دارم 

واسه خیلی چیزا..

تو رابطه قبلیمم طرف مغرور بود که کم کم سرد شدم و خیلی ضربه خوردم..

همه اینا باعث میشه بترسم و دست نگه دارم😅

درسته..ولی میدونی من ادمیم که خیلی ذوق دارم  واسه خیلی چیزا.. تو رابطه قبلیمم طرف مغرور بود ...

ببين اگه يه بار بهش بگي و تكليف خودتو بدوني بهتره يا ندوني يا قبولت ميكنه يا ردت ولي ديگه پيش خودت شرمنده نيستي كه چرا تلاشمو نكردم و از دستم رفت