2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پوشک‌سایز بزرگ .شورت نخی ‌.لباس راحتی .شال .لوازم ارایش .اگه سزاریتی هایپ و نسکافه 

پوشک بزرگ برای چی😵

نرسیده به دریا🏖                                                                           اسمم ساحل  
منم خصوصی میخوام برم  از خود بیمارستان باید زنگ بزنم بپرسم چیزی میدن یا نه؟!؟

اره

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

زنگ بزن بپرس از بيمارستان شايد بگن خودمون ساك ميديم مثلا شما دويستا بدين ببين يا شاملشه 

بيمارستان قبلي من پوشك و شير خشك و نوار بهداشتي براي مادر به وفور ميداد ولي لباس براي نوزاد اينا نبود 

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

لباس واسه نی نی

شیشه شیر 

کمی قند 

فلاسک چای

خرما تا بعد از زایمان بخوری

پوشک بچه ی بزرگ ساده واسه خودت

شورت یکبار مصرف یا شورت ارزون که راحت دور بندازی

زیر انداز تعویض و پوشک و دستمال خشک کن

رختخواب نی نی حالا هر چی صلاح میدونی

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا