2777
2789

مای بیبی کلاه دستکش پیراهن شلوار شیشه شیر برای احتیاط 

پتونوزاد پستونک و...اینابرای نوزادته

برای خودتم شانه اینه دستمال کاغذی لیوان قاشق وچنگال چای خرما ابمیوه مسواک پوشاک بزرگ 

شرت هم خودبیمارستان بهت میده اسپری وعطرهم نبر نوزاد هاحساس میشن به این بوها

درهیاهوی مغزم کسانی راکشتم که روزی بهترینم بودن 🤞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانما زنگ بزنم به بیمارستان بگم چیا برای زایمان طبیعی میدین؟!؟ یا باید برم بیمارستان بپرسم؟!؟ یوقت منشی پشت تلفن عصبی نشه بخوره منو بگه سوالت برای پشت تلفن نیس؟؟!؟!؟ 

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
منم خصوصی میخوام برم  از خود بیمارستان باید زنگ بزنم بپرسم چیزی میدن یا نه؟!؟

من خصوصی بودم یه ساکی دادن یه خرت و پرتی هایی توش بود

مثل لیوان و دمپایی و مسواک 

اینا رو یادم میاد

رو کش توالت فرنگی هم بگیر 

من چندش م میشد رو دستشویی بیمارستان بشینم

قطره ی شیر افزا 

شیرخشک هم بگیر من اولش شیر نداشتم دخترم شب اول همه ش گزیه کرد

چند روز اول قطره قطره بهش شیرخشک میدادم تا شیر اومد تو سینه م

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

اگه مذهبی هستی تربت امام حسین  

اولین چیزی که بچه میدی تربت بده در حد یه اپسیلون

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خیلی زیاد . بعدیا رو هم  طبیعی میارم

چ خوب 

یه سریا ک ادمو میترسونن 

منم میخوام طبیعی بیارم

نرسیده به دریا🏖                                                                           اسمم ساحل  

بیمارستانی ک من بودم پوشک و شورت لباس بچه رو خودشون میدادن. غذا هم ک میدن. اصلن نذاشتن ساک با خودم ببرم.فقط موقع ترخیص شوهرم یه دست لباس نوزادی و لباسای خودمو اورد و ترخیص شدم. ندارم که سونو گرافیاتو شناسنامه و کارت ملی تو باید ببری. راستی حتمن قاشق و لیوان شخصیت و ببر

دلیلی برای استرس وجود نداره   
چ خوب  یه سریا ک ادمو میترسونن  منم میخوام طبیعی بیارم

منم خیلی میترسوندن. اما خب دیدم اونطوری که میگفتن نبود . اول بدنت بعد دکترت سوم ماماهای بیمارستان برای طبیعی خیلی مهمن. من 3صبح دردام شروع شد تا 6صبح

بیمارستانی ک من بودم پوشک و شورت لباس بچه رو خودشون میدادن. غذا هم ک میدن. اصلن نذاشتن ساک با خودم ب ...

لباس بچه رو باید بهشون پس میدادی یعنی؟!؟ یا خودت دوست داشتی لباس بچتو عوض کنی!!؟ 

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او
لباس بچه رو باید بهشون پس میدادی یعنی؟!؟ یا خودت دوست داشتی لباس بچتو عوض کنی!!؟ 

نه پس نمیدی. دیگه تو بیمارستان لباسش کثیف میشه. یه دست لباس براش کنار بزار وقتی خاستی ترخیص بشی تنش کن ک رفتی خونه لباس نو تنش باشه.

دلیلی برای استرس وجود نداره   
منم خیلی میترسوندن. اما خب دیدم اونطوری که میگفتن نبود . اول بدنت بعد دکترت سوم ماماهای بیمارستان بر ...

خوب زود زاییدی 

منم دکتر خصوصی گرفتم برا طبیعی

نرسیده به دریا🏖                                                                           اسمم ساحل