2777
2789
عنوان

توی جلسه خواستگاری چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 23 پست

💠 سوال‌هایی که باید قبل از ازدواج بپرسید

1⃣«اگر وقت آزاد داشته باشی، دوست داری چه سرگرمی‌هایی را دنبال کنی؟»

🔸پرسیدن در مورد سرگرمی‌ها و تفریحات مورد علاقه شاید شبیه فیلم‌ها به نظر برسد، اما واقعیت این است که علاقه مندی‌های یک نفر که جدای از شغل و حرفه‌ی اوست، تا حدود بسیار زیادی نشان می‌دهد چه روحیه‌ای دارد و آیا تناسبی با علاقه مندی‌های شما دارد یا خیر. البته لزومی ندارد سرگرمی‌های مورد علاقه زن و شوهر دقیقا مثل هم باشد، اما خیلی هم نباید با هم در تضاد باشند.

🔸اگر پاسخ طرف مقابل‌تان به این سوال این بود که علاقه‌ی چندانی به سرگرمی یا تفریح خاصی ندارد، از او بپرسید اگر فرصت و امکانش را داشته باشد، چه چیز‌هایی دوست دارد یاد بگیرد یا دلش می‌خواهد در چه مهارت‌هایی قوی‌تر شود.

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

💠چگونه در جلسات آشنایی سؤال بپرسم؟

🔸بسیاری از زوج‌هایی که در زندگی زناشویی دچار مشکل شده‌اند، در جلسات مشاوره در بیان مشکلات خویش عنوان می‌کنند: همسر من در نامزدی چیزهایی در مورد خودش گفت، که بیشترش واقعیت نداشت.

🔸مشکل آنجایی شکل می‌گیرد که نامزدها به جای توجه به رفتار و عمل نامزد خویش به ویژه در مورد مسائل اخلاقی و رفتاری صرفاً به گفته‌های او بسنده می‌کنند. برای مثال وقتی شما در سؤال از شخصی تأکید می‌کنید: « من از دروغ خیلی بدم می‌آد و یا از سیگار متنفرم، تو چه طور ؟» طرف مقابل شما خواهد گفت:« من هیچ وقت دروغ نمی گویم و از سیگار متنفرم». چرا که سؤال مستقیم و ارزشی شما بخش «من ایده آل و خود پنداره» او را هدف قرار داده است و او سعی می‌کند تصویری ارزشمند و مطلوب از خود بیان کند.

و یا وقتی برای تشخیص سطح وابستگی پسری به والدینش اظهار می‌کنید:« من از پسرهای مامانی حالم به هم می‌خورد» و سپس می‌پرسید رابطه‌ات با مادرت چگونه است؟» فرد مقابل شما احتمالاً پاسخی خواهد داد که نشان دهد فاصله مطلوب را با مادرش دارد.

✅پیشنهاد می‌شود برای شناخت بیشتر نامزد خویش به جای سوالاتی که بار ارزشی دارند، بیشتر از آنها بخواهید رفتار و واکنش خویش را در موقعیت‌های روزمره بیان کنند و در گفت‌و‌گوهایی که با آنها دارید به جواب سؤالات خویش فکر کنید. برای مثال پسری که در کنار نامزدش مرتب در پاسخ به تلفن‌های مادرش که می‌گوید : «کجایی، چند بار تماس گرفتم؟» می‌گوید:« مامان دانشگاه کاری پیش آمد، چشم زود بر می‌گردم»،

هم دروغ می‌گوید و هم وابسته است و شجاعت بیان کاری را که انجام می دهد ندارد چرا که ممکن است محبت مادر را از دست دهد ! از این رو سعی کنید سؤال شما مستقیم، ارزشی، تهدیدکننده و دارای سوگیری نباشد

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💠چگونه در جلسات آشنایی سؤال بپرسم؟ 🔸بسیاری از زوج‌هایی که در زندگی زناشویی دچار مشکل شده‌اند، ...

وای ممنون عزیزم اگه چیزای بیشتری میدونی لطفا راهنمایم کن 

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
وای ممنون عزیزم اگه چیزای بیشتری میدونی لطفا راهنمایم کن 

خاهش عزیزم.

این حرفای دکتر هلاکوییه .

قبلا اینو خونده بودم تو هم ک اینو گفتی رفتم واست کپی پیست کردم.

فک کنم ادرس کانال تلگرامشم تو اولین پیام هستش

خاهش عزیزم. این حرفای دکتر هلاکوییه . قبلا اینو خونده بودم تو هم ک اینو گفتی رفتم واست کپی پیست کر ...

تل ندارم کانال واتساپ نداره؟

ممنون گلم لطف بزرگی کردی

خدایا این فخر مرا بس که خدایی چون تو دارم              تو آن گونه ای که من دوست دارم                              پس مرا هم آن گونه گردان که تو دوست داری              سپاس که من بنده توام و تو خدای منی❤️
تل ندارم کانال واتساپ نداره؟ ممنون گلم لطف بزرگی کردی

نه عزیزم من ک تلشو دارم.

خاهش میکنم امیدوارم بهترین انتخابو داشته باشی عزیزم‌.

نه عزیزم من ک تلشو دارم. خاهش میکنم امیدوارم بهترین انتخابو داشته باشی عزیزم‌.

توی نت اگه سرچ کنم دکتر هالاکویی رو میاره 

مرسی گلم

[QUOTE=147944856]بگو شیش سیخ جیگر سیخی شیش هزار هرشب جمعه باید برام بخری میخری؟[/QUOT دوست ندارم جگ ...

بگو باید بکشی شپش شپش کش شش پارا میکشی؟

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
توی نت اگه سرچ کنم دکتر هالاکویی رو میاره  مرسی گلم

والا گلم من قبلنا خیلی دنبالش بودم و چیز خاصی پیدا نمیکردم این کانال ک من میگم از طرف خودشونه و حتی دی وی دی هارو هم میفروشن.

)اینو ب منم معرفی کردن ک همچی کانالی داره