2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من طرفو فالو كردم تو اينستا ، استورياشو ريپلاى مردم بعدم ديگه خودش گفت كه ببينيم همو ولى تو اون مدت ...

حالا هر وخ ب من پی بده فاز غرور ورمیدارم:|💔

حالا هر وخ ب من پی بده فاز غرور ورمیدارم:|💔

نه ديگه پررو نشو :))

من كه اكى نشون ميدادم خودمو

يه سفر بودم يه عكس گذاشتم با جعبه پيتزا تو دستم گفتم كى پيتزا ميخواد :)))) سبك بازيااا

گفت من

ديگه گفتم حالا وقتى برگشتم

ولى قسمت نشد :))

به اون يكى كراشمم اينطورى شد كه از همين سفر كه برگشتم به دوستام گفتم بيان بريم باغمون و به يكيش گفتم اگه فلانى(كراشم) رو نياوردى اصن نيا ، ديگه اونجا بيشتر باهم اشنا شديم و هفته بعدش ميخواستم برم كوه كسى نبود ديگه خودم تو كوه بودم ولى بهش پيام دادم كه مياى بريم كوه گفت اره ، گفتم اكى پس بيست مين ديگه اونجا باشيم گفت اره :))) ديگه بيست مينم تو ماشين نشستم

خلاصه هزار بار رفتيم بيرون تا بلاخره باهم دوست شديم و الانم يه سال و خورده اى هست باهميم و البته ١١ ماهم هست نديدمش :))