2821
2789
عنوان

حس ششمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 231 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خونواده م تعصبین مامانمم اصلا بیرون نمیره خواهرهم ندارم ۲۶

سنی نداری که ولی با مادرت حتما صحبت کن بذاره بیرون بری. یه کلاس آرایشگاه ثبت نام کن برو اونجا دیگه فقط خانوما هستن داداش منم بدش میومد ولی دیگه باهاشون صحبت کن 

عضو قدیمی با کاربریه جدیدم😄
سنی نداری که ولی با مادرت حتما صحبت کن بذاره بیرون بری. یه کلاس آرایشگاه ثبت نام کن برو اونجا دیگه ف ...

عزیز مامانم نمیذاره فکر میکنه فقط من تنها دختریم که رو زمین هس نه آرایش نه اصلاح هیچی هیچی تو دانشگاه بهم میگفتن شکل میت داری در این حد

البته قیافم خوبه ولی خب تو این دوره اینقد سادگی باعث مسخره شده میشه ولی خب خونواده م درک نمیکنن

برای آرامش و خوشبختی خونواده م یه صلوات به حضرت مهدی هدیه میکنی😘
ایا پسردارمیشم

بله

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
سلام عزیزم عاقبت من چی میشه پولدار میشیم یا نه 

تا حدی میرسه که در رفاه باشید

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
عزیزم من خوشبخت میشیم با نه  کِی و با کی ازدواج میکنم

بله خوشبخت میشید

عزیزم زندگیتون دچار مشکل میشه اما مشکلاتتون گذراس

یه شخص که نزدیکتونه میاد خاستگاریتون به زودی

به عشقم میرسم یا نه همکلاسی هستیم کی ازدواج میکنم خصوصیاتش چیه 

بله عزیزم

پر از شور و شوق هستین جفتتون 

موهاش مشکیه سنش ۲۱یا ۲۲

جانم من این ماه iui دارم مامان میشم

انشالله عزیزم مثبت میشه

این ماه مامان میشم؟

انشالله دوماه دیگه

ما بریم همدان برای زندگی خوبه برامون. کی بچه دار میشم؟ 

عزیزم زندگیتون خوب میشه

تقریبا دوسال دیگه

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792