2821
2789
عنوان

حس ششمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 231 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا پدرشوهرت چیکار کرده که اینهمه متنفری 

خاک بر سرش کنن اعصاب و روانمو داغون کرده خونمون رو فروختیم گفت پول میدم بهترشو بخرین اسانسور داشته باشه خونه رو فروختیم حالا پول نمیده میگه به منچه در صورتی که بدهکار هست بهمون و حدودا ۲۰ واحد اپارتمان هم داره😑😑😑اونوقت ما مستاجر این پول خودمون هم نمیده که به شوهرم بدهکار بوده.

عضویت قبلی ۱۳۹۶/۹/۱۵
میخونم چله گرفتم ولی اصلا بیرون نمیرم

عزیزم منم الان متاهلم ولی همیشه با خودم میگم من که خیلی دختر خوبی بودم اگه حداقل تو مراسم خانمانه شرکت میکردم شاید موارد خییییییلییی بیشتری واسم پیدا میشد

باور کن بعد عروسیم چون بیشتر بیرون میرفتم واسم خواستگار پیدا میشد. الان که کروناست ولی با خواهری مادری یکی که باهش نزدیکی بیرون برو مسجد.کلاس.مجالس روضه باور کن این حرف یک کارشناس مذهبی بود میگفت تو جامعه باشین تا دیده بشین میشه بپرسم چند سالته؟ ؟

عضو قدیمی با کاربریه جدیدم😄
چرا پدرشوهرت چیکار کرده که اینهمه متنفری 

ازش متنفرممم. بعضیا میگن غصه نخور انقدر داغون نکن خودتو اخرش میرسه بهتون پول...ولی من چشمم به اون نیست که بمیره فقط میخوام بدونم کی میشه

عضویت قبلی ۱۳۹۶/۹/۱۵
عزیزم منم الان متاهلم ولی همیشه با خودم میگم من که خیلی دختر خوبی بودم اگه حداقل تو مراسم خانمانه شر ...

خونواده م تعصبین مامانمم اصلا بیرون نمیره خواهرهم ندارم ۲۶

برای آرامش و خوشبختی خونواده م یه صلوات به حضرت مهدی هدیه میکنی😘
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792