2821
2789
عنوان

حس ششمم

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 231 پست
من میخوام سزارین کنم ایا جز اون دسته ادم هام که میگن خوش زا هس یا نه

خیلی کم اذیت میشید

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من این ماه حامله هستم یا نه اگه نیستم کی حامله میشم 

این ماه خیر اما تا دوماه دیگه باردار میشین

به خودتون برسید 

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
سلام  اگه میشه درباره آینده منم بگید لطفا    

حس میکنم اعتماد به نفس پایینی دارید

این خصلت رو در خودتون قوی کنید انشالله آینده پر باری نصیبتون میشه

حس میکنم اعتماد به نفس پایینی دارید این خصلت رو در خودتون قوی کنید انشالله آینده پر باری نصیبتون می ...

Wow  

درسته

چیز دیگه ای نمیتونید حدس بزنید   

میشه لطفا برای سلامتی و تعجیل در فرج آقا امام زمان عج و حاجت رواییم دعا کنی ؟🦩💕
Wow     درسته چیز دیگه ای نمیتونید حدس بزنید    

فقط حس میکنم یکمم خجالتی هستین

😘

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز