2777
2789
عنوان

بیایید

106 بازدید | 21 پست

سلام

بچها میشه بگید اهدافتون چیه   البته اگ دوسدارید میخام ببینم چ اهدافی دارین چقد براش تلاش میکنید  

من هدف دارم ولی اصلا انگیزه ندارم بنظرتون اون انگیزه و امید رو چجوری بوجود بیارم  

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

درسم

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

متخصص قلب و عروق شدن  

یعنی عاشقشما

اگه میخوای به اهدافت برسی از همین الان شروع کن

برای تقویت انگیزه هم به مزایای اهدافت فکر کن بگو اگه برسم بهش چقدر خوبه و اینا😉😀

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

خب... تقریبا به هدف هام رسیدم... هدف این بود که بچم و کانادا بدنيا بیارم... این تصویب شده.. و اینکه بریم دنبال کاراهای مهاجرت که الان نمی‌شه متاسفانه. باید صبر کنیم یکسال 

هدفم اینه ب عشقم برسم و چش حسودا رو کور کنم😐

انشالله که هر چی به صلاحه همون اتفاق بیوفته وخوشبخت بشی 

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه