2777
2789
عنوان

بی محلی شوهر

289 بازدید | 11 پست

سلام ، من خیلی ناراحتم و نمی‌دونم باید چی کنم ،شوهرم هیچوقت باورش نمیشه ک من واقعا بعضی وقتا مریض میشم یا حال ندارم ، فکر می کنه من ی زبانم ک همیشه در خدمتم و اون مهمون ک میاد خونه میخوره می‌ریزه میپاشه و می‌ره فرداش سرکار ، دیروز ی غذایی خوردم مسموم شدم حالت تهوع شدید داشتم بزور جلو خودمو گرفته بودم و خوابیدم ک حالم بهتر شه حتی بهش است هم دادم ک نمیتونم از جام پاشم با کلید بیا خونه ،انگار نه انگار در و زد و منو از خواب بلند کرد ،دوباره رفتم دراز کشیدم اومد میگ خب پاشو میگم حالم بد محل نداد گفت ای بابااااا و رفت جلو تلویزیون نشست عینش نبود ی ساعت گذشت زیرزبونی غر میزد ک ی شام نداریم بخوریم گفتم من تهوع شدید داشتم نمی‌دونستم غذا درست کنم بوش بهم میخوره بدتر میشم ی امشب از بیرون بگیر،تو این حالم انتظار داره خودم سالم نشون بدم و پیشش بشینم و بگم برا منم چی سفارش بده ،نمیاد ی دست سرم بکشه ی چایی نباتی درست کنه دستم بده ،همیشه همینه در بدترین شرایط میگ میگی چیکار کنم مریضی پاشو بریم دکتر من دکتر نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همشون همینن خیلی هنر کنن ی دارویی از داروخونه بگیرن خیال میکنن کلفت آوردن انتراااا 

نهنگ یونس را نخورد....کارد اسماعیل را نکشت....آتش ابراهیم را نسوزاند....دریا موسی را غرق نکرد....آری اگر او بخواهد همه چیز ممکن است....ناامیدنباش❤ کار درست رو خدا میکنه که با هیشکی حرف نمیزنه🥀.
خب پاشو برو دکتر باهاش باورش شه بعضی مردا اینطورن،اتفاقا همونا وقتی خودشون مریض شن زمینو ب اسمون می ...

یبار انقد بالااوردم داشتم میمردم باورش نمیشد رفتیم دکتر ،دکتر و پرستارا گفتن خیلی حالش بده تازه به قضیه پی برد تا زیر سرم بودم پیشم نمیومد حتی به پرستار گفت نگهش دار هروقت خوب شد مرخص کنید 

فک کنم مثل خواهرشوهر من فقط مریضی برا همون اینجوری باورش نمیشه،شدی چوپان دروغگو

برعکس بس ک همیشه سالمم اگر هم مریض شدم برو خودم نیاوردم فکر می‌کنه همیشه باید سالم باشم مریضم بشم میگ ویزیت نیست