2777
2789
عنوان

بورس 👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 160 پست
بله بخصوص فولاد خوب خالی کرده،و دو تومن میتونه جذاب باشه،اما فملی میتونه بهتر اصلاح کنه

من تو منفیا ی هفته قبل فولاد اضافه کردم و مطمعنم اگه صبر کنم نتیجه خوبی میگیرم ولی فملی۰٫۰۷ سودم😂ینی هنوز دیر نشده میتونم قبل ضرر بفروشم یا اگه صبر کنم بهتره؟

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله بخصوص فولاد خوب خالی کرده،و دو تومن میتونه جذاب باشه،اما فملی میتونه بهتر اصلاح کنه

مستر چطوری میشه فهمید حقوقی خالی کزده یا داره خالی میکنه؟ برام مهمه بفهمم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
عزیزم من سفارش زدم الان دیدم رد کرده .چه موقع هایی باید سفارش بزنم میشه کمکم کنی؟؟

امروز بازگشایی بود و سفارشاتش صرفا برای کشف قیمت بود فردا میتونی بخری

من تو منفیا ی هفته قبل فولاد اضافه کردم و مطمعنم اگه صبر کنم نتیجه خوبی میگیرم ولی فملی۰٫۰۷ سودم😂ین ...

ببینید فملی سهمی نیست به کسی ضرر بزنه فقط باید صبر کنید

فملی و فولاد اعتبار صنعت ایران هستن

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
مستر چطوری میشه فهمید حقوقی خالی کزده یا داره خالی میکنه؟ برام مهمه بفهمم

اون یکم زمان میبره تا بتونید تشخیص بدید ،شاید حدود یکسال هرروز باید تابلو چک کنید 

سخت ترین بخش تابلو خوانی بر خلاف اون چیزی ک دوستان میگن شناخت رفتار حقوقیه،چون هرکدوم ساز خودشونو دارن،و با ی قانون کلی نمی تونید باهاشون برخورد کنید

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
😕خگستر،پترول، غدام،شتران و چنتا سهم و من چن روزه دارم دنبال میکنم همشون مثبتن😁اصلا هم راه نمیدن بخ ...

خگستر رو من امروز 500 تا خریدم ،ترسیدم بیشتر بخرم 

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
ببینید فملی سهمی نیست به کسی ضرر بزنه فقط باید صبر کنید فملی و فولاد اعتبار صنعت ایران هستن

ممنون🌸

بیزحمت اینم جواب بدید🙈

من حدود۶تومن خودرو دارم

۴تومن فلزی

۴تومن پالایشی

دو تومن ختوقا

دو تومن خپارس

ختوقا و خپارس و بفروشم شستا یا پترول اگه راه داد بخرم؟میخوام تا جای ممکن سبدم و مختصر و اصلاح کنم😍

خگستر رو من امروز 500 تا خریدم ،ترسیدم بیشتر بخرم 

آره یکم ریسک داره خریدش چون یه کله داره مثبت میده

منکه منتظر میمونم هر موقع اصلاح کرد میخرم😕