2777
2789
عنوان

بورس 👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 160 پست
سیمان سخواف اگه تونستی بخر، رشدش نسبت به هم گروهی هاش خیلی عقبه! دو هفتس تقریبا روزی ۵ درصد رشد میک ...

سیمان سبزوا چرا منفی میخوره

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
بنظر شما الان خرید فولاد خوبه؟

کلا رو شاخص ۲ میلیون هرنوع خریدی ریسکه،به جو بازار بستگی داره،اگه قرار به اصلاح بازار باشه ۲ هفته این رویه منفی در اکثر سهما طول خواهد کشید،فولاد ۲ تومنی میتونه کم ریسک باشه

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا رو شاخص ۲ میلیون هرنوع خریدی ریسکه،به جو بازار بستگی داره،اگه قرار به اصلاح بازار باشه ۲ هفته ای ...

سلام مستر

عرضه اولیه ها باعث نمیشه شاخص 2 میلیون لمس کنه

سیمان سبزوا چرا منفی میخوره

اینا رو ما ۱۵ سال پیش خریدیم

سبزوا ۲۰۰ تومن ، سخواف ۱۰۰ تومن

اون رشدش کرده دیگه ، اما سخواف عقب

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
اینا رو ما ۱۵ سال پیش خریدیم سبزوا ۲۰۰ تومن ، سخواف ۱۰۰ تومن اون رشدش کرده دیگه ، اما سخواف عقب

یعنی برنمیگرده بالا؟ 

سلام مستر عرضه اولیه ها باعث نمیشه شاخص 2 میلیون لمس کنه

ن،تاچ مهم نیس،باید با قدرت عبور کنه،ی گنگی بدی تو بازاره،یکم شاید ترسناک،یکم شاید پیچیده،امیدوارم همه غول ها اصلاح کنند تا این سهم های کوچک بیشتر ازین له نشدن

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
بورس خیلی وسوسه انگیزه  من خواستم ۳.۴ تومن سرمایه بذارم با خودمم عهد کردم فقط عرصه بخرم‌ یهو ...

پس شما اطلاعاتتون خوبه از نظر شما تو این شرایط چ سهامی خرید کنیم ؟

وزن اولیه 
یعنی برنمیگرده بالا؟ 

چرا چون بالا بوده برمیگره ، شاید زمان ببره! رشد هم داره اما زیاد نه دیگه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
پس شما اطلاعاتتون خوبه از نظر شما تو این شرایط چ سهامی خرید کنیم ؟

راستش نمیتونم چیزی پیشنهاد بدم به کسی 

چون خیلی تحلیل بلد نیستم ترجیح میدم باعث ضرر کسی نباشم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز