2777
2789
عنوان

بورس 👌👌

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 160 پست
با مخ خورد زمین😑 من 1200 خریدم اما تا ۲۵۰۰ رف فک کنم!

بنطرت دوباره رشد میکنه؟الان بخریم خوبه؟

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بظرتون این سهامایی ک خرید کردم خوب نیستن؟؟

دیشب یکی از دوستان همسرم که تو بورس وارده میگفت شتران خوبه بخرید بقیشو نمیدونم

❤پرسپولیس زیباترین عشق جهان❤ناشنوا باش وقتی به آرزوهای قشنگت میگن محاله🗻     بی تو ناژیم هناسکم😍😍😍#مخاطب خاص☘‌کورد😍
بنطرت دوباره رشد میکنه؟الان بخریم خوبه؟

نمیدونم والا میگن آهن ارزون شده که افت کرده!

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
دیشب یکی از دوستان همسرم که تو بورس وارده میگفت شتران خوبه بخرید بقیشو نمیدونم

منم مشورت کردم گفتن شرکتای دولتی رشد داره ینی فلزات اساسی و خودرویی ها و پالایشی ها من رو این حساب شتران و خگستر و ذوب و زدم

وزن اولیه 
شما چقدر سرمایه گذاشتی عزیزم

من اولین روزه شروع کردم واطلاعاتم در حد صفر برای روز اول با یک تومن شروع کردم😂ولی میخوام از فردا دوباره بخرم با کم شروع میکنم کم کم سرمایه رو بیشتر میکنم اگه یاد گرفتم

من اولین روزه شروع کردم واطلاعاتم در حد صفر برای روز اول با یک تومن شروع کردم😂ولی میخوام از فردا دو ...

خیلیم عالیه عزیزمم حتماااا مووفق میشییی بورس صبر میطلبه صبور باش

وزن اولیه 
بنظرم با یکی دو روز منفی خوردن نا امید نشید 

من که ارزون خریدم تازه سودم میکنم با همین قیمت! کلی گفتم

خیلی وقته منفی شاید یه هفته یا بیشتر

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
یکی به من بگه فولاد چرا اینطوری شده😣

این داستان برای اونایی که امروز هم سبز بودند اتفاق خواهد افتاد

صبور باشید 

تاپیک های آموزشی بورس😊 فقط در تاپیک های اقتصادی🧐 آقا هستم🙏
خیلیم عالیه عزیزمم حتماااا مووفق میشییی بورس صبر میطلبه صبور باش

مرسی گلم ایشالا برای شما هم پرسود باشه

این داستان برای اونایی که امروز هم سبز بودند اتفاق خواهد افتاد صبور باشید 

شما اطلاعات بورسی دارید ؟؟ میشه راهنمایی کنید مارو ک نازه شروع کردیم

وزن اولیه 
این داستان برای اونایی که امروز هم سبز بودند اتفاق خواهد افتاد صبور باشید 

بنظر شما الان خرید فولاد خوبه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز