2777
2789
عنوان

هک اینستا

229 بازدید | 23 پست

سلام خانوما چطور میتونم اینستا شوهرم رو هک کنم رمز موبایلش رو هم نمیدونم ک بخام باز کنم وارد بشم ایا راه دیگه ایی هست؟

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍

نه دیگه فک نکنم

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😶😶

اخطار  اگه فکر می‌کنی اون دختری که تو خیابون شالش افتاده یا حجاب نداره باید مورد آزار کلامی و جنسی قرار بگیره ...اگه فکر می‌کنی دختری که آرایش یا تتو داره قصدش جلب توجه  دیگران ..  اگه فکر می‌کنی دختری که تو صفحه شخصیش عکس با پوشش دلخواهش میزاره باید مورد آزارقرار بگیره ... اگه فکر می‌کنی دختری که پریود شدن رو مخفی نمیکنه و پد بهداشتی رو تو کیسه مشکی نمیخره حیا نداره... اگه فکر می‌کنی دختری که چهار کلمه با یه مرد حرف زده و خندیده بی بند و باره ... اگه فکر می‌کنی به  اون دختری که تو خیابون بلند می‌خنده باید بد نگاه کرد و تیکه انداخت .. اگه فکر می‌کنی دختری که تو مهمونی لباس باز پوشیده باید با نگاهت آزارش بدی ... اگه فکر می‌کنی چون یک دختر مهمونی رفته و مشروب خورده حقشه مورد تجاوز قرار بگیره ... باید این رو بدونی ..... تو هم حامی تجاوزهستی... تو هم یک متجاوزی 
مثلا هک کنی و چیزی دستگیرت شه چ اتفاقی میفته؟بیخیال بابا به ح یم خصوصی باید احترام گذاشت

همش سرش تو گوشیه تا ازش میپرسم میگه چیزی نیس میخام بدونم واقعا چیزی نیس

عه چ بد کاش میشد یه طوری😥

باید حداقل رمز گوشیشو داشته باشی و همینجور رمز اینستاشو این هکرها ایناهم الکین یه پول میگیرنو میرن گولشونو نخور با اینجور کاراهم آرامش زندگیتو بهم نریز عزیزم

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 
همش سرش تو گوشیه تا ازش میپرسم میگه چیزی نیس میخام بدونم واقعا چیزی نیس

من همیشه میارسم از امتحان کردن ادما.حتی الان ک هنوز عقد نکردیم هم میترسم امتحان کنم طرفو.

خب واقعا این فضاهای مجازی خیلی بده و وقت گیر الکی

باید حداقل رمز گوشیشو داشته باشی و همینجور رمز اینستاشو این هکرها ایناهم الکین یه پول میگیرنو میرن گ ...

لعنتی همیشه با اثر انگشت باز میکنه قفل رو😥خودمم خیلی درگیرم ک چرا ۲۴ساعت سرش باید تو گوشی باشه

لعنتی همیشه با اثر انگشت باز میکنه قفل رو😥خودمم خیلی درگیرم ک چرا ۲۴ساعت سرش باید تو گوشی باشه

الان دیگه همه تو گوشین ما خودمونم همش تو گوشی هستیم یا تو واتساپ تو گروهیم یا اینستا فیلمو استوری می‌بینیم یا اخبار دنبال میکنیم اینا که دلیل خیانت نیست

بعدم اگه خوابش سنگینه وقتی خواب رفت انگشتشو بگیر باز کن

الان دیگه همه تو گوشین ما خودمونم همش تو گوشی هستیم یا تو واتساپ تو گروهیم یا اینستا فیلمو استوری می ...

اخه درسته همه سرمون تو گوشی هست بهش میگم بده ببینم اینستا رو میگه چیزی ندارم ک ببینی اگه چیزی نباشه ک باید بهم نشون بده موقعی ک میخابه انگشتش رو میزارم باز نمیکنه قفل رفتم موبایل فروشی ها گفت باید حس داشته باشه انگشت ک باز بشه در حالت خواب بلز نمیشه