2777
2789
عنوان

هک اینستا

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 23 پست
اخه درسته همه سرمون تو گوشی هست بهش میگم بده ببینم اینستا رو میگه چیزی ندارم ک ببینی اگه چیزی نباشه ...

یه چندلحظه انگشتشو مالش بده گرم شه بعد امتحان کن😄بعدم اگه خیانتو بفهمی بدتر عذاب میکشی که این فضای مجازیو اینستا هم زده کل زندگیه آدمارو نابود کرده

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 
یه چندلحظه انگشتشو مالش بده گرم شه بعد امتحان کن😄بعدم اگه خیانتو بفهمی بدتر عذاب میکشی که این فضای ...

نمیدونم والا خیلی درگیرشم این روزا ک چرا نمیده گوشیو چک کنم

دوست عزیزی ک داری امضام رو میخونی لطفا واسه مامان شدنم یه صلوات میفرستی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا خیلی درگیرشم این روزا ک چرا نمیده گوشیو چک کنم

خب شماهم بیفت تو گوشی نشونش نده مث خودش رفتار کن که انگار برات مهم نیس اگه اونم بهتون گیر داد بگین هروقت گوشیتو دادی منم میدم یا یواش از بالا سرش ببینین یا از کنارش رد شین نگاهی بندازین

"سرم را شاید بتوانند دیگران گرم کنند...                                      " اما وقتی تو نیستی...                                               "هیچکس نیست دلم را گرم کند! 
چطوری هکر پیدا کنم از کجا؟

چرا رمز گوشی شوهرتو نداری😑😶

یه بار شوهرم رمز گوشیشو به شوخی عوض کرد منم گوشیشو زدم پایین نصف صفحش سیاه شد و آخرش فهمیدم رمزش هم رمز تاریخ تولدم بود 😑

دلم براش سوخت ولی بهش فهموندم که این کارو تا آخر عمرش انجام نده