2777
2789
عنوان

مو رنگ شده

143 بازدید | 19 پست

سلام خانوما ی سوال من موهامو تازه رنگ کردم آمبره با چه شامپوی بشورم تا موهام نرم و لخت بشه یا چه کارای بکنم چه ماسکی بزارم رو موهام یا چه روغنی بزنم شما چه مارک شامپو میزنید 😻

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شامپو AVE 

چقد هزینش شد؟! 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

با شامپو AVE  چقد هزینش شد؟!

تقریبا تا 700 شد

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
واییی🥰 میشه عکس موهاتو بذاری

اخه عروسیم بود موهام بستس مشخص نیست

سلام عزیزم من برای مشتری های خودم روغن زیتون رو پیشنهاد میکنم شبیه چایی دم بشه بعد استفاده شه

یعنی هرشب بزنم به موهام 

هر دوروز در میون بعد معجزش رو میبینی البته بعد ی ساعت برو حموم بشورش و حتما حتما روغن زیتون اصل بگیر ...

چشم حتماا مرسی 

تقریبا تا 700 شد

آها 

چه رنگی کردی موهاتو؟ 

منم دل دل میکنم واس رنگ کردن موهام آخه هفته دیگه عروسیمه

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿