سلام خانوما ی سوال من موهامو تازه رنگ کردم آمبره با چه شامپوی بشورم تا موهام نرم و لخت بشه یا چه کارای بکنم چه ماسکی بزارم رو موهام یا چه روغنی بزنم شما چه مارک شامپو میزنید 😻
میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
اخی عزیزم ایشالله خوشبخت بشی منم تازه یکماه رنگ کردم چون 1 تیر عروسیم بود
ای جونم مبارکت باشه
مرسی گلم ایشالا شمام خوشبخت شی
به نظرت زنگ کنم یا نه؟!چون موهام قهوه ایه و رنگشو دوس دارم دلم نمیخاد این رنگش از بین بره از طرفی هم دوس دارم تغییر کنم
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿
بنظرم یه رنگ هایلات در بیار که هم تغییر کنی همه با نامزدیت تفاوت کنی یبار میخوای عروس بشی که ب ...
من ک نامزدی نداشتم در حد یه جشن کوچیک و ساده حتی لباس عروسم نداشتم
ازین رنگی ک میگی اگه مدل و عکسی داری واسم بفرس
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿