2777
2789
عنوان

گدای محبت

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 28 پست
18

الهی خب کوچولویی ❤❤❤

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم 🤚 کل عمرم کلاس بودم کسی اصلا باهام کاری نداشت حتی  مسافرتاشون تنهایی میرفتن به بهونه این ...

اره چرا من یه دختر فقط باید فیزیک وریاضی بلد باشم چرا هیچ کس دختر بودن رو بهم یاد نداد این که چجوری نازکنمو بهم یاد نداد

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
هرکی یه مشکلی داره عزیزم😔

ارع خوب چیکارکنیم خدا برامون خواسته منم فقط خواستم بادردل یکم اروم شم

کاربری سوممه:) من خاک خورده سایتم از 94اینجام من پشمای صاحبمم خودش از عجایب نی نی سایت ریخته
عزیزم میشه بگی چطوری لینک گذاشته بودی؟

اره رو عنوانم فشار دادم بعد زدم کپی نشانی پیوند بعد توصفحه نوشتارم زدم کپی اومد

هر کس یه جوره تو حالا خوبه پولو دارن میتونی با اون خودتو سرگرم کنی من که دیگه عادت کردم مهم نیست برام چون سه تا بچه ایم از همون بچگی یاد گرفتم فقط خودم هستم و خودم هیچ کس برای ادم نمیمونه هیچکس توام به جای گریه عزیزم خودتو مشغول کن سرگرم شی دنیا دو روزه ارزش نداره

هر کس یه جوره تو حالا خوبه پولو دارن میتونی با اون خودتو سرگرم کنی من که دیگه عادت کردم مهم نیست برا ...

عزیزم چه پولی پول بهم محبت میکنه اینکه دستات پرطلا باشه ولی کسی نباشه که ازت تعریف کنه چه فایده

اون چالش ناشناس رو چی؟ اونو چطوری کپی کنم

اونو همین جور فشار بده بزن کپی بعد دوباره اینور روصفحه نوشتار فشار بده میاد کپی بزن

تو چقدر شبیه منییی😭😭😭

من عین تو هستم عین توو؛؛

چ خوب ک ی نفر منو درک کنه

خدای خوب و مهربونم می دونم این روزهای سخت هم می گذره؛ ولی توی این روزها تو تنهام نزار❤🙏من کنکور۱۴۰۰رو به بهترین شکل ممکن می دم؛من مطمعنم ک موفق می شم💪🧠💗من مطعنم که با پسری پولدار خوشگل پاک سالم خوشتیپ کارمند ازدواج می کنم💏💗خدایا برای تو براورده کردن آرزوهام چیزی نیست پس برآوردشون کن💞🤲🙏