2777
2789
عنوان

پس انداز

390 بازدید | 35 پست

سلام می خواستم ازتون مشورت بگیرم من ۸ تا سکه امامی داشتم چهارشنبه ارزون شد شد ۹۷۰۰ هر کدومش از ترسم فروختم دوباره از پنج شنبه بالا رفت الان شده ۱۱۴۰۰  به نظرتان دوباره بگیرم ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته من  ۱۹ اردیبهشت هر کدوم ۷ خریده بودم

چرا طلا نمیخری دست دوم بخر.....به نظرم اگه احتیاج نداری نفروش اینکه به قول بورس بازها هم تخم مرغ ها تو یه سبد قرار نده به نظرم پولت هم طلا بخر و سکه ...بعد اینکه تا پایین اومد تندی نفروش

ای بابا تو این اوضاع نمیشه رو هیچی حساب کرد و به نظرم پس انداز بیخوده. ما هم مبلغی داریم نه میشه باه ...

به نظرم یه خونه کوچیک یا زمین بخرین بعد یه مدتی بفروشین اون وقت سود میکنید پول الکی راکد نزارین

دارو ندارم هست میترسم ارزشش کم بشه من اون روز دیدم همه دارن میخرن ولی باز فروختم از ترسم که میاد پای ...

خیلی رفتارهای واکنشی داری ....اگه پول و پس انداز دیگه داری و یا خونه بفروش با پول سکه ها زمین یا خونه بخر

به نظرم یه خونه کوچیک یا زمین بخرین بعد یه مدتی بفروشین اون وقت سود میکنید پول الکی راکد نزارین

دقیقا اما الان یه خونه کوچیکم 200 کمتر نیست. اخه شانس خرید طلا هم ندارم یه سال اومدم طلا دست دو خریدم هم خریدم طلا افت جهانی پیدا کرد و تا 9 سال به قیمتی که خریده بودم هم نرسید.