2777
2789
عنوان

پس انداز

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 35 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی اشتباه کردی عزیز دیدت باید بلندمدت باشه ن ک این ماه بخری ماه بعد بفروشی.سال مالی برای خودت تعیین کن عزیز مثلا اردیبهشت خریده بودی تا اردیبهشت ۱۴۰۰باید صبر میکردی الانم دیگه نمیدونم والا خودت میدونی.من خودم دیدم بلندمدته از پولای خودمم میگیرم بیشترم نیمو رب میگیرم دیدم مثلا ۱۰ساله هست اینجوری و از پولی میگیرم ک کلا بهش نیازی ندارم.بنظرم یکم دیگه بزارید روش ی تیکه زمین جایی بگیرید بزارید دو س سال بمونه زمین رشدش عالیه

دقیقا اما الان یه خونه کوچیکم 200 کمتر نیست. اخه شانس خرید طلا هم ندارم یه سال اومدم طلا دست دو خرید ...

منم خودم دانشجو بودم یه میلیون وام گرفتم 10 سال پیش با وامم طلا خریدم الان قیمت طلا کلی چند برابر شد تو نباید میفروختی قیمت طلا اومد پایین ....

یه خونه ۴۶ متری هست که نشستم خونه پدریم رو هم هنوز تقسیم نکردن نمیشه بهشون دست زد

رو خونه حساب باز نکن چون وراث داره اگه بشه وام بگیری خیلی خوبه ....شما باید دید وسیع تری کنی وقتی سکه و طلا میخری زود نفروش